Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 órája nem beszéltünk. Ez normális egy kezdődő kapcsolatban?
igen normális.
Attól függ milyen napjai vannak, milyen programja. dolgozik vagy valami fontos hétvégi program, ahol nem telefonozik az ember.
Basszus ez amúgy szürreális, hogy az emberek 24 óra alatt már kiakadnak, hogy milyen régen nem beszéltek egymással. alig 50 évvel ezelőtt meg az is ritka volt, hogy van-e telefon minden háztartásban és az emberek leveleztek egymással és van, hogy hetente beszéltek.
Szerintem 24 óra nem olyan hú de sok.
Bár emlékszem, hogy amikor kezdődött a kapcsolatom a barátnőmmel, akkor volt olyan hétvégi programom, amikor péntektől vasárnapig nem telefonoztam, ezért csütörtök után vasárnap este beszéltünk újra.
Ekkor a barátnőm kiakadt, hogy én leszarom őt, pedig megmondtam neki előre, hogy nem lesz időm telefonálgatni. Csak kibír nélkülem 72 órát.
Megegyeztünk, hogy ő szeretné, hogy mindennap beszéljünk 5 percet... igyekszem betartani, de nem mindig sikerül. És feltűnő, hogy amikor ő dolgozik, akkor neki nem fontos, hogy ez az 5 perc meglegyen, mert olyankor nem unatkozik. Tehát inkább csak arról van szó, hogy amikor unatkozik, akkor azon agyal, hogy vajon én mit csinálok.
Ajánlom Neked is, hogy inkább foglald el magad. Ha van valami fontos, akkor keresd, de ha csak azért hívnád fel, hogy "szia hogyvagy?" akkor nyugodtan csinálj inkább valami olyat, ami leköti a figyelmedet.
50 éve nem volt okostelefon. Hiába akartak egymással minden nap beszélni, nem volt rá módjuk. Ma van rá mód. Magyarul aki nem beszél veled minden nap, az csak nem akar. Senki nem olyan elfoglalt, hogy egész nap ne legyen ideje legalább egy “mizut” megírni :D
Én sose kezdtem kapcsolatot olyan pasival, aki egész nap szart a fejemre. Akinek fontos voltam, az minden nap keresett/vagy én őt. Mostani párom nem szeret csetelgetni és elég elfoglalt is (meg én is), de minden este felhív és beszélünk vagy 1 órát, ha aznap nem talizunk. Olyasmi nekem nem fér bele egy kapcsolatba, hogy 24 órán át ne szagoljunk egymás felé. Neked kell tudni, hogy NEKED mi fér bele, mi nem, mi jó, mi nem jó.
4-es vagyok.
4 éve együtt vagyunk (félig meddig távkapcsolat, más városban lakunk munka és tanulmányok miatt. laktunk együtt már, de újra szét kellett költözni stb) Mi is beszélünk mindennap.
Az első történet, amit leírtam az kb 2-3 hónap után történt a kapcsolatunkban.
Akkor tisztáztuk, hogy neki arra van igénye, hogy mindennap beszéljünk, ha csak 5 percet is.
Nekem erre nincs feltétlenül igényem, neki van. Én igyekeztem ezt tartani 2-3 évig, ami nagy nyomás volt számomra, de aztán változott megint a dolog. De ilyen egy kapcsolat.
Viszont vannak kirívó esetek (munka, utazás, hobbi, ). Amikor éppen nem beszélünk 24 óráig és kibírjuk.
Például ha ő délután 3-ra megy 12 órázni (vendéglátás) én meg még előtte nap hajnalig dolgoztam egy projekten és nem kelek fel délig. Akkor max péntek este beszéltünk utoljára és vmikor vasárnap este fogunk legközelebb. Ezt persze tudjuk előre, hogy kinek milyen programja van, de azért ez előfordul és nem a világ vége.
Jelen esetben például ahogy nézem tegnap szombat napközben nem beszélt a kérdező és a párja, este programja volt a kérdezőnek, tehát nem hívta, és most meg vasárnap délelőtt van, talán még alszik.
Szerintem ez nem olyan hú de nagyon nagy leszarás. A kérdező (persze a párja is) hívhatta volna tegnap délután, hiszen tudta, hogy este programja van, és akkor nem lenne 24 órája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!