Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudott a multjáról. Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott a multjáról. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

A párommal már 8 hónapja együtt vagyunk és már megismerkedésünk óta nyitotta beszéltünk a múltunkról teljesen őszintén. Nekem ő úgy adta elő, hogy 30 emberrel feküdt le. Utánna pár hónap múlva megint csak előjött a téma akkor már csak 17 emberrel ( nyilván furcsa volt de mondom biztos én emlékszek rosszul és nem is szóltam) és akkor már neveket is mondott ( az összeset ismerem) és még részletezte is kivel mit csinált és hol, és párhoz még hozzá is tette, hogy nem volt rossz. Én nyilván hónapokig szarul voltam emiatt mert tényleg ismerem az összeset nap mint nap találkozok némelyikkel de ez persze az én bajom hogy a múlton agyalok. Aztán tegnapelőtt igy 8 hónap után elmondta hogy hazugság volt és nem volt 17el csak 3al. Utánna meg annyira összevesztem vele hogy az is kiderült én voltam neki az első és mindenről hazudott és minden sztori csak kitalált volt... Na ehez szóljatok hozzá.. Mit kéne tennem? Engem ez az ember kezd tönkretenni lelkileg de nagyon szeretem, csak azt nem tudja én mennyit sirtam emiatt éjszakákon át..

tegnapelőtt 10:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
És a többi hazugsága csak ezután fog kiderülni.. Én szakítanék azonnal és keresnék valakit, aki nem hazugságra épít egy párkapcsolatot
tegnapelőtt 11:02
 2/19 anonim válasza:
55%
Jobb fényben szerette volna feltüntetni magát, fosott, hogy nem fog annyira tetszeni neked, ha kiderül, hogy még szűz. Kisgyerek még, önmagát sem ismeri, nincs önbizalma. Ettől még szerethet téged és lehettek boldogok. Beszélgess vele és erősítsd meg abban, hogy előtted nem kell kiszíneznie az életét, nem azért szereted. És hagyjátok már az ilyen gyerekes baromságokat, hogy az exekkel való intim dolgaitokat vesézitek. Kit érdekel? Nagyzolás, maszkolás, hülye gyerekek csinálnak ilyesmit.
tegnapelőtt 11:11
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem normális.

Egyébként majdnem abbahagytam az olvasást, amikor ott tartottam, hogy még azt is részletezte, kivel mit csinált. Ez a fickó nem normális.

Nagyon erősen gondolkodj el, miért ilyen emberbe vagy szerelmes! Mert ezek a választások nem véletlenek ám!

A legjobban tennéd, ha otthagynád.

tegnapelőtt 11:24
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem, de hát úgyis vele maradsz.
tegnapelőtt 11:25
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

"...és még részletezte is kivel mit csinált és hol, és párhoz még hozzá is tette, hogy nem volt rossz."

Én már itt kidobtam volna, de hát én én vagyok. Biztos vagyok benne, hogy vele maradsz mint a #4-es mert nincs önbecsülésed, csak rinyálni tudsz. Nah hát akkor szenvedj tovább. 🤷

tegnapelőtt 11:30
 6/19 anonim ***** válasza:
18%
Jézus isten.....azon bőgni hogy hány emberrel szexelt....szerintem maga a kérdés nagyon gyerekes. Egyáltalán mi a frásznak érdekel téged a múlt? Nem mindegy hogy hány emberrel volt? Miért kell erről faggatni valakit? Jól működik egy kapcsolat erre persze hogy el kell b*szni az ilyen ostoba kérdésekkel meg agyalásokkal. Ne hogy már jól és boldognak érezd magad. Az összes további kapcsolatodat ezzel fogod elrontani mert érdekel hányan voltak előtted. Megérdemelted.
tegnapelőtt 11:42
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

6-os, nekem nem az jött le, hogy a kérdező faggatta volna.

"Teljesen őszintén beszéltünk a múltunkról..."

Ebből nekem az jött le, hogy mindegyikük spontán beszélt róla, nem a másik faggatta. És nyilván nem a kérdező kérdezett rá, hogy a férfi a 17 csajjal miket csinált.

tegnapelőtt 11:47
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
#6 Te honnan szoptad ki, hogy ő játszott spanyol inkvizítort? Leírta, hogy mindketten kölcsönösen érdeklődtek. Aztán meg saját maga hozta fel a hazug párja, hogy kivel mennyiszer, hogyan szexelt. Az egyedüli bakija a kérdezőnek, hogy még mindig vele van. De remélem észhez tér és páros lábbal rúgja minél messzebbre.
tegnapelőtt 11:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal kihajítanám. Beteg ember.
tegnapelőtt 11:55
 10/19 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
tegnapelőtt 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!