Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy ezen behiszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy ezen behisztizett a barátnőm?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, nem élünk még együtt. Heti 1-2-3 alkalommal találkozunk. Eddig mindig volt szex, még menstruáció alatt is!

Kissé kezdtem furcsállni, hogy mindig én másztam rá, én kezdeményeztem. Azt hittem nem annyira kíván, vagy kisebb a libidója és csak kényszerből megy bele a dologba sokszor. Mondom akkor most nem fogom letámadni. Ha akar valamit, akkor majd cselekszik ő.

Végül nem lett semmi. Csak főztünk, ettünk egy jót, összebújva megnéztünk egy filmet és ennyi. Már az elköszönésnél fapofát vágott, de azóta alig ír és felvette ezt a szmájlik nélküli, semleges stílust.

Ez volt tegnap este. Nekem se esett jól, hogy nem volt szex, de úgy voltam vele, hogy jó fej leszek és megmutatom, hogy nem csak üríteni kell nekem. Amúgyis ma ugyanúgy találkoznánk este, szóval nem egy katasztrófa. Bár lehet nem is találkozunk, ha ilyen "flegmán" kommunikál.

ma 11:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"van orgazmusa a barátnődnek?"

Hüvelyi nem mindig... Viszont orálisan kárpótolom érte, úgy könnyebben el tud menni. És igen, kissé aggódok is, hogy szar vagyok és emiatt nem kezdeményezett sose. De ha meg szexelünk, akkor látszódik rajta, hogy élvezi.

Amúgy meg igenis elvárom, hogy kezdeményezzen a nő is. Mert jól esik. És azért nem mondtam ezt neki, mert akkor azt lehet muszájból csinálná. Azt akartam, hogy magától kezdeményezzen.

ma 12:50
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
Ezeket kéne KOMMUNIKÁLNOD felé HAHÓ! csak ahogy már írtam, nem ennyire nyersen hogy "igenis elvárom". hanem ahogy már korábbi válaszomban javasoltam. magától nem fog, és így nem is adod meg az esélyt, hogy először megtudd tőle hogy miért; utána pedig képes legyen nyitni és megtegye. ne várjuk már el egymástól, hogy gondolatolvasók legyünk - ez vonatkozik férfiakra és nőkre egyaránt. emberek vagyunk nem robotok, jóreggelt. érzésekkel, traumákkal, rossz tapasztalatokkal (vagy tapasztalat nélkül), triggerekkel, önbizalomhiánnyal, megfelelési kényszerrel, hétköznapi gondokkal, berögzült hamis világképpel és hitrendszerrel (magunkról és másokról) ... stb. Igen, van olyan nő, aki kezdeményez, de ezt csak úgy elvárni a másiktól nem reális - pontosan az előbb felsorolt tényezők miatt. ha szakítanál is emiatt ezzel a lánnyal, a fő probléma nem oldódna meg: mégpedig, hogy jásztmázol ahelyett, hogy kommunikálnál. ez éket üt minden kapcsolatba, így vagy úgy.
ma 13:00
 13/25 A kérdező kommentje:
Jó, akkor majd mondom neki. De egyelőre "haragban" vagyunk. És egyáltalán nem érzem azt, hogy nekem kellene bocsánatot kérni meg pitizni, hogy ugyan béküljünk már ki. Attól mert nem volt szex, én továbbra is normálisan viselkedtem vele.
ma 13:03
 14/25 A kérdező kommentje:
Azóta kérdeztem tőle, hogy akkor átjön-e ma. Azt mondta, "passz" 😂. Hát én erre már vissza se írok inkább.
ma 13:29
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

A soraidból sugárzik, hogy nem szereted őt eléggé. Ráadásul már rögtön a kapcsolat elején egy ilyen alapvető kérdést nem tudsz megoldani.

Gyakorlatilag 0 empátiát is tanúsítasz és azt várod, hogy majd a másik a lábaid elé veti magát... Itt az érzelmi intelligenciával van a baj, és sajnos azt nem tudunk adni neked...

ma 13:40
 16/25 anonim ***** válasza:
45%
Fogjátok már be. Nem a kérdező a hibás egyedül. A drága párja is ugyanúgy megkérdezhetné, hogy mi a baj és egyébként ha képes állandóan szexelni még menstruáció alatt is akkor igenis azt hiszi a csaj, hogy szexszel megfogja a kérdezőt. És mivel most nem volt szex attól remeg, hogy nem elég jó, de kinyitni a száját nem merte soha, nem nem akar folyamat szopni, kefélni.
ma 13:59
 17/25 anonim ***** válasza:
nem nem - hogy nem.*
ma 14:02
 18/25 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem fogok papucs lenni, és nem is manipulálhatnak. Ebben a játszmában ő a nagyobb hunyó. Neki kell most már lépéseket tenni a béke felé. Az estét offolom és inkább haverral összeülünk sörözni.

Eddig teljesen normálisan viselkedtem. Tűrtem, hogy flegmázik. Már átlépett egy vörös vonalat, így én is durcás lettem.

ma 14:07
 19/25 anonim ***** válasza:
66%

"Azóta kérdeztem tőle, hogy akkor átjön-e ma. Azt mondta, "passz" 😂. Hát én erre már vissza se írok inkább."

Ez tényleg a két játszmázó, kommunikálni nem tudó hülye egy pár szitu akkor. Egyébként én sem értem miért csak a kérdezőt oltjátok, a nő is hülye, sőt még passzív agresszív is ha jól vettem ki. És most kezdődik meg az igazán idióta játszma, holott meg is lehetne beszélni még időben.

ma 14:08
 20/25 anonim ***** válasza:
68%
A két nem tök egyforma. Mindketten durcáznak, mindketten gondolatolvasást várnak, egyik sem mer kommunikálni, de baszni tudnak.
ma 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!