Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul a barátom reakciója vagy tényleg túl féltékeny voltam?

Figyelt kérdés

Tegnap egy nagyobb baráti társasággal voltunk, mindenki ismer mindenkit. Egész jól éreztem magam egy darabig, a barátom mellett ültem. Elment mellettünk az egyik lány, és ahogy elhaladt érezhető volt a parfümje. Láttam ahogy a barátom becsukta a szemét, jó mélyen beszívta a levegőt és mondta hangosan, hogy ‘Fú de jó illatod van!’

A lány mosolygott, megköszönte aztán más srác is odahajolt hozzá, hogy megszagolja és mondta, hogy hú tényleg de jó. Barátom mondta erre, hogy “én megmondtam”. Nekem ez nagyon rosszul esett, hogy ilyen feltűnően dicsérgetett más lányt, ráadásul előttem.

Később megkérdezte, miért vagyok szótlan, én mindezt elmondtam neki, erre meg mérges lett, hogy csak az illatát dicsérte meg, nem magát a csajt, meg túl féltékeny vagyok.

Szerintetek kinek volt igaza?

22N

nov. 26. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
Mondjuk fontosak a körülmények. Én, nőként, is szoktam mondani más nőknek, hogy "milyen finom illatod van, mi ez a parfüm?" és hasonlók. Sőt, van, hogy oda is hajolok "megszaglászni". És nem, nem vagyok leszbikus 😅.
nov. 26. 17:33
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

"És nem, nem vagyok leszbikus 😅"

Pedig itt pont ez a lényeg. Ha leszbikus lennél, a barátnőd előtt dicsérgetnél más nőket?

nov. 26. 18:44
 13/18 anonim ***** válasza:
36%

#12 Igen, mert ez egy kedvesség a másik felé és nagyon jól tud esni egy-egy ilyen apró megjegyzés, dícséret.

Múltkor a szokásos helyünkön voltunk a párommal, ő pont kiment a mosdóba. Bejött az egyik ismerősünk, aki másképpen volt felöltözve, mint általában.

Mondtam neki, hogy milyen csinos. Párom, mikor kijött a mosdóból szintén megjegyezte, hogy "de csini valaki". Nem, egyáltalán nem akadtam ki, nem is keltett bennem ez rossz érzéseket. Mondjuk én nem vagyok önbizalomhiányos és bízok a páromban... (#11 voltam)

nov. 26. 21:04
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Barátod túl feltűnően dicsérte, de azt bezzeg nem kérdezte meg, milyen parfüm. Szerinted se volt jó a parfüm? Hát tudod én is megnézem, ha szép a nő, még volt, hogy azt is megjegyeztem, hogy jó a haja, erre párom odament hozzá, hogy milyen jó a haja, hát később én is csináltattam olyat 😄 túlgondolod. Kötetlen buliban, kár ezen agyalni, tönkretenni a hangulatos. Mindig lesz nálad szebb nő, de veled van, nem??
nov. 27. 06:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Voltam szinte ugyanebben a szituban a pasi. Nem szóltam semmit, kitudakoltam milyen parfűm volt és vettem a bnőmnek egyet, nagyon boldog lett.

Szóvla én így intéztem ezt a szitut.

nov. 27. 08:02
 16/18 A kérdező kommentje:

Már kezdtem azt gondolni, hogy én reagálom túl, de mint pl a 15-ös, szerintem így is lehetett volna..

Én is szoktam dicsérni más nők illatát, ruháját stb., itt nekem az esett rosszul milyen látványosan dicsérte a barátom, mint aki mindjárt elolvad. Ha csak annyit mondott volna lazán, hogy jó ez a parfüm, teljesen más lett volna a hatás. De kb úgy viselkedett mintha valami istennő ment volna el mellette. Eddig sosem viselkedett így.

A csaj eddig nem viselt parfümöt, hallottam ahogy utána mondta, hogy ez egy új parfümje, nem emlékszem a nevére csak arra, hogy valami celebparfüm. Nagyon édes volt. Amiket szeretek én is, de ezek után biztos nem használnám mert ez jutna mindig eszembe.

nov. 27. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
A tisztelet hiánya irányodba jelen van. Döntsd el, hogy hagyod, hogy még megalázzon vagy inkább kirakod a francba azt élvezkedjen a parfümre magának.
nov. 27. 10:43
 18/18 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, spékeld ezt meg azzal, hogy vegyél te magadnak Coco Chanel Modmoiselle-t. Ez tutti üti az összes divatlady parfűmöt, hidd el. Psiként mondom.
nov. 27. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!