Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul a barátom reakciója vagy tényleg túl féltékeny voltam?

Figyelt kérdés

Tegnap egy nagyobb baráti társasággal voltunk, mindenki ismer mindenkit. Egész jól éreztem magam egy darabig, a barátom mellett ültem. Elment mellettünk az egyik lány, és ahogy elhaladt érezhető volt a parfümje. Láttam ahogy a barátom becsukta a szemét, jó mélyen beszívta a levegőt és mondta hangosan, hogy ‘Fú de jó illatod van!’

A lány mosolygott, megköszönte aztán más srác is odahajolt hozzá, hogy megszagolja és mondta, hogy hú tényleg de jó. Barátom mondta erre, hogy “én megmondtam”. Nekem ez nagyon rosszul esett, hogy ilyen feltűnően dicsérgetett más lányt, ráadásul előttem.

Később megkérdezte, miért vagyok szótlan, én mindezt elmondtam neki, erre meg mérges lett, hogy csak az illatát dicsérte meg, nem magát a csajt, meg túl féltékeny vagyok.

Szerintetek kinek volt igaza?

22N

ma 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kellett volna így megjegyezni, vagy kihangsúlyoznia. Tapintatlanság.
ma 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Csak a parfumot dicserte, mem azt, hogy csinos a no. Szerintem kicsit tulreagalod. Ilyen miatt nem kellene ilyen heves feltekenyseget erezned.
ma 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem illik a barátnője társaságában más nő illatát dicsérni. Látszik, hogy mennyire tisztel, és mekkora bunkó...Majd próbáld ki, hogy te is odaszólsz a társaságában egy másik pasinak, hogy milyen kellemes az arcszesze illata, és közben szemedet lenyúnyva majd elélvezel...kíváncsi lennék, hogy mennyire díjazná, elvégre, csak a kozmetikai terméknek szól a reakció...tapló!
ma 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, te túloztál. Ha a szemed láttára baszná meg akkor is csak hisztis picsa lennél és amiatt "muszáj" megcsalnia mert belekergetted. Hogyne. Én meg Szűz Mária vagyok... Irónia vége.

Nagyon gyorsan hagyd el mert semmi tisztelet nincs benne irántad és még manipulál is jobbra-balra. Nem érdemli meg, hogy tovább vele légy.

ma 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!