Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom vagy lenne okom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy lenne okom a féltékenységre?

Figyelt kérdés

Az előbb a párom szerelt a nappaliban és megkért hogy nézzek meg valamit a telefonjában. Miközben kerestem, egy rakat messenger üzenet jött, és hát nagyon érdekelt ki ilyen érdeklődő este 9kor ezért megnyitottam. Tudom, hol a bizalom stb, mindegy már megtettem.

Egy nő volt az akit tudom, hogy régről ismer mert a nő tanîtotta anno a párom gyerekeit, meg együtt is sportoltak a gyerekek. Ahogy visszagörgetem 1-2 hete beszélgetnek. Igazából semmi extra, főleg a gyerekeiről kérdezi a páromat a nő, de azért mesélget a saját napjáról is és a párom is ír 1-2 dolgot, pl lefotózza a pizzát amit sütött a gyerekeinek, poénkodnak stb… a beszélgetés a semmiből indul; tehát elképzelhető hogy már valami törölve lett…

Azt tudom, hogy anno a nőnek tetszett a párom, de nem volt köztük semmi. Nem tudom a nő tudja-e hogy vagyok most én a páromnak de gyanítom igen, 1,5 éve együtt vagyunk, kisebb városban lakunk ahol mindenki tud mindent. A nő olyan nő hírében áll akit ez nem nagyon zavar, de mindegy is itt nyilván a párom az első számú ember akit számon lehetne kérni erről

Engem kicsit megijesztett most ez az egész, nem szóltam neki semmit mert nem tudom mit reagáljak vagy megemlítsem-e egyáltalán, vagy ez csak egy szimpla beszélgetés 2 régi ismerős között.

A párom egyébként nem adja semmi jelét hogy ez jelentene valamit, mindent megtesz értem, jó minden, de az ördög soha nem alszik.

Szerintem engedjem ezt el mert semmi különös vagy érdemes lenne valahogy felhoznom a témát,

tegnap 22:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%

Nem azért nem kérdezel rá, mert nem kérte, hogy megnézd az üzeneteit?

Lehet, hogy próbára tett.

tegnap 22:11
 2/18 anonim ***** válasza:
21%
Ezek a butaságok, főleg kulcsszavakkal gondosan ellátva, ilyen forgalmat pörgető kérdések?
tegnap 22:15
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

1

Jaj, a férfiak nem ilyen nyakatekertek, hogy próbára tegyenek. :D

tegnap 22:31
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

Hát nekem sem tetszene, én mindenképp rákérdeznék, hogy mi ez. Még csírájában el kell fojtani az ilyesmit, mert aztán ezekből a kis "ártatlan" csevegésekből a következő 2 hét múlva a szexuális szokások lesz a téma.

Ezt a telefon dolgot pedig sose értettem... Ha a nuni meg a kuki nem privátszféra, akkor a telefon se legyen már az.

Simán mondd el, hogy nagyon pittyegett a telefon, te voltál ott, és megnézted mert nem tudtad mi ilyen fontos vkinek.

tegnap 22:35
 5/18 anonim ***** válasza:
65%

4 folyt

És ha a nőt látnám, akkor esetleg vele is elbeszélgetnék. Hogy húzza vissza a körmeit a más férjéről. :D

tegnap 22:37
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

A #4 hozzászólóval értek egyet.

Privát szféra ide vagy oda, nem magától kutakodott, hanem a párja kérte meg, hogy nézzen meg valamit a telefonon.

Ha nem kéri meg, akkor meg sem tudja, hogy a háta mögött ki tudja már mióta chatelget a párja. "a beszélgetés a semmiből indul; tehát elképzelhető hogy már valami törölve lett…"

Szerintem nem kell itt hlyét játszani. Meg kell nyíltan kérdezni, hogy mire kell ezt vélni.

tegnap 22:41
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

6

Egyetértek.

Jobb lett volna ott, azonnal. De jó ez így is, minél hamarabb.

tegnap 22:50
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

5

Na végre egy olyan nő aki kiáll azért ami az övé!

Nagy respekt, jó csaj lehetsz!

tegnap 22:53
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

Emberek, a párja kérte meg, hogy nézzen meg valamit a telefonjában (mármint a kérdező a párjáéban).

Ennyire nem megy senkinek a szövegértés?...

Annyira csak nem lúzer, hogy hozzáférsz a telójához és olyan dolgokat hagy benne, amik esetleg "kompromittálóak". Ha ott volt ez a beszélgetés, neki nyilván semmi olyasmit nem jelent, ő csak beszélt egy régi ismerőssel. Ha lenne valami, akkor akkor tuti egyből törölné az egészet, minden alkalommal.

tegnap 23:45
 10/18 anonim ***** válasza:
58%

Már beszélgetni se szabad.

Ha meg akarna csalni megtenné.

ma 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!