Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom vagy lenne okom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy lenne okom a féltékenységre?

Figyelt kérdés

Az előbb a párom szerelt a nappaliban és megkért hogy nézzek meg valamit a telefonjában. Miközben kerestem, egy rakat messenger üzenet jött, és hát nagyon érdekelt ki ilyen érdeklődő este 9kor ezért megnyitottam. Tudom, hol a bizalom stb, mindegy már megtettem.

Egy nő volt az akit tudom, hogy régről ismer mert a nő tanîtotta anno a párom gyerekeit, meg együtt is sportoltak a gyerekek. Ahogy visszagörgetem 1-2 hete beszélgetnek. Igazából semmi extra, főleg a gyerekeiről kérdezi a páromat a nő, de azért mesélget a saját napjáról is és a párom is ír 1-2 dolgot, pl lefotózza a pizzát amit sütött a gyerekeinek, poénkodnak stb… a beszélgetés a semmiből indul; tehát elképzelhető hogy már valami törölve lett…

Azt tudom, hogy anno a nőnek tetszett a párom, de nem volt köztük semmi. Nem tudom a nő tudja-e hogy vagyok most én a páromnak de gyanítom igen, 1,5 éve együtt vagyunk, kisebb városban lakunk ahol mindenki tud mindent. A nő olyan nő hírében áll akit ez nem nagyon zavar, de mindegy is itt nyilván a párom az első számú ember akit számon lehetne kérni erről

Engem kicsit megijesztett most ez az egész, nem szóltam neki semmit mert nem tudom mit reagáljak vagy megemlítsem-e egyáltalán, vagy ez csak egy szimpla beszélgetés 2 régi ismerős között.

A párom egyébként nem adja semmi jelét hogy ez jelentene valamit, mindent megtesz értem, jó minden, de az ördög soha nem alszik.

Szerintem engedjem ezt el mert semmi különös vagy érdemes lenne valahogy felhoznom a témát,

tegnap 22:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is egyből az jutott az eszembe, hogy a párja kérte megy hogy nézze meg a telefont, szóval ha ő nagy dolgokat tulajdonít ezeknek az üzeneteknek, akkor nem inkább rejtegetnie kellett volna?

Viszont ezek a cuki beszélgetések, mikor már kajáról is küld képet, apró smalltalk-ok könnyen vezetnek komolyabb dolgokhoz... Lehet a nő be akarja hálózni és nagyon jól tudja, hogy így sikerülhet. Van már tapasztalata, ahogy írta a kérdező, őt nem nagyon zavarja, ha a férfinak van valakije.

Félreértés ne essen, akkor is a férfi hibája, ha hagyja magát elcsábítani (fordított esetben a nőé).

Érdemes vele beszélned erről, addig úgysem fogsz nyugodni. Még annyi, ha messengerből törölnek üzenetet, azt látni, kiírja, hogy visszavontak üzenetet. Szóval vagy telefonon, vagy személyesen beszéltek erről, vagy hirtelen neked nem esett le a poén vagy ilyesmi.

ma 00:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

.égis mit mondana a párja minek vele beszélni?

Artatlan small talk nem kell mögé látni semmit. Ugy se mondaná azt hogy tökre izgatja a dolog meg egy kis fűszer az életbe ha epekednek utana. Aztán még a nőt kezdené védeni, hogy á ne képzeld túl, ő csak kedves.

Teljesen értelmetlen a nagy megbeszélés.

ma 00:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Még annyi, ha messengerből törölnek üzenetet, azt látni, kiírja, hogy visszavontak üzenetet. Szóval vagy telefonon, vagy személyesen beszéltek erről, vagy hirtelen neked nem esett le a poén vagy ilyesmi."

Ha egyesével törölget, akkor kiírja, hogy törölt üzenet.

Ha kitörlik az egész beszélgetést, akkor nem marad nyoma.

ma 00:41
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Nyilvan a nő irhatott rá vmi olyannal hogy eszembe jutottál pont veled álmodtam vagy hasonlo bullshittel.
ma 00:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Viszont nem tudom, a beszélgetés hogy zajlott, hogy egy régebbi dologra utaltak vissza vagy nem annyira régire :D

Mindegy is, lehet csak sima beszélgetés az egész.

ma 01:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre nincs, de ha egyre többet beszélgetnek, téged el kezd hanyagolni, köztetek lesznek viták akkor lehet belőle több. Szólnék én is mert ha tudja, hogy a nő esete és adja alá a lovat az a nő szemben sem fair (még akkor is ha udvariasságból ír vissza)mint veled sem.
ma 07:21
 17/20 anonim ***** válasza:
25%

Ha a "párod" megkér rá, hogy keress meg valamit a telefonjában, akkor nincs titkolni valója.

N

ma 07:30
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

"Ezt a telefon dolgot pedig sose értettem... Ha a nuni meg a kuki nem privátszféra, akkor a telefon se legyen már az."

Segítek: a nuni meg a kuki privát szféra, ahogy a telefon is.

ma 09:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt nagyon-nagyon hasonló. Nagyvonalúan kezeltem, mert hát minden oké a kapcsolatunkban, férjem imád, én vagyok neki a NŐ.

Aztán (mi külföldön élünk) hazautazott a szüleihez egy hétre, a faluban belebotlott egy régi ismerős csajsziba. Valamikor régen kerülgették egymást, de nem lett belőle semmi. De visszatérve a jelenbe, az utcán botlottak egymásba 20 év után, férjem elhívta egy kávéra, kiderült, a nő elvált azóta, stb.. Azon kaptam magam (itt a mostani hazánkban), hogy jön egy sms, férjem küldi, hogy ő vacsorázik az XY-nal (csaj). Tök nagyvonalúan kezeltem, persze, nincs abban semmi, régi barát a nő, a szüleivel úgysem fog minden percet együtt tölteni a férjem, hadd mozduljon ki a falujában. Aztán volt még egy vacsi. Oké.

Aztán amikor visszajött a férjem, láttam, hogy nagyon sokat írogatnak egymásnak (szintén kaják megosztása, mindketten imádnak főzni, főzési tanácsok, konzultálás).

Ekkor már szóltam, hogy bocs, ez már nálam nem fér bele. Akkor (saját bevallása szerint) törölte a nőt, mint ismit, de mint kiderült, más csatornán folyt a beszélgetés.

Már nem vagyunk együtt:(

(És tudom, erre mondják a marha okos pszichológusok, hogy de hát akkor nyitott volt ugye a férjem erre. Oké. Na de nem biztos, hogy ez így alakult volna XY nélkül is, azért nem fekete vagy fehér a dolog).

Ők amúgy nincsenek együtt, erről ennyit.

ma 10:32
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 ne vedd le a férfi válláról a bűn terhét :)

Ezt könnyű mondani, ha nem találkozik a csajjal, akkor nem lép félre :D ennyi erővel ha egy férfi csak dagadt nők között él, akkor biztos nem lép félre egy vékonnyal, mert nem volt rá lehetősége.

Az igazán becsülendő dolog az, ha van rá lehetősége, de nem él vele. Ennyi. Ez természetesen fordítva, nőkre is igaz.

ma 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!