Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm könnyen ideges lesz és akkor megüt. Mit csináljak? (Többi lent)
Hullámzó, hogyan viselkedik. Néha nagyon oda adó és mindent megtesz. Néha meg az ellenkezője.
Érzem rajta, hogy ő is sok mindennel küzd, és szeretnék segíteni neki. De nem javulnak a dolgok, és kezdek egyre inkább tanácstalan lenni, ráadásul közben magamat teljesen elhanyagoltam. Magamra is haragszom, hogy hagyom hogy ez történjen.
Értem, hogy megvannak a saját bajai.
Nekem is ilyen volt az exem - volt egy odaadó, bájos oldala, amit imádtam.
De volt a másik oldala - fizikailag ugyan sose bántott, de a folyamatos hibáztatás, felelősséghárítás, lenézés, gázlámpázás, beszólás (ő ezt csinálta, ha ideges lett) már túl sok volt.
Rájöttem, hogy egyszerűen nem éri meg maradnom, hiába a szép idők, kedves pillanatok, nem éri meg feláldozni a lelki és mentális egészségemet.
Esküszöm az emberek is olyanok, mint a macskák, van, amelyik semmi pénzért nem karmolna meg, és van, amelyik egyből pofoz, harap, karmol, mintha élvezné.
Párodban nagy a vadászösztön, küld ki néha egerészni.
13
Ja vagy vigyen haza egy másik harcias cicust, azt nézze meg hogy akkor is olyan harcias lesz e, vagy inkább vissza húzza a körmeit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!