Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, milyen ok miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen ok miatt nem adnátok soha virágot a párotoknak akkor sem, ha egyértelműen kijelentené, hogy örülne neki?

Figyelt kérdés
Milyen oka lehet? Pl nem vagytok romantikusak, drága a virág, vagy az adott nő nem olyan fontos, esetleg egyszerűen nem jut eszetekbe?
nov. 25. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Mitől érdemled meg kedves uccsó? Mert levedző nyálkás hús van a lábad közt? 🤦
nov. 26. 17:55
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

Azért mert olyat tudok nyújtani amire szüksége van a férfinak:

Tisztán tartom az otthonunkat

Nagyon jól főzök

Sokat foglalkozom a közös gyerekünkkel

Jó édesanya vagyok

Gyengéd vagyok

Normális munkahelyem, jövedelmem van

Csinos vagyok

Büszke lehet rám

Jó illatom van

nov. 26. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk leírhattam volna röviden is:

Nőies vagyok.

Minden nő megérdemli hogy igenis a párja megbecsülje.

Mi olyat nyújtunk, amire ti férfiak nem lennétek képesek, tisztelet a kivételnek.

Mi kihordjuk a gyereket, életet adunk, ápolunk, gondoskodunk.

Akinek nincs felesége vagy élettársa, általában lepukkan pár éven belül minden szempontból.

nov. 26. 23:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Meséld be ezt azoknak akik túl vannak egy- két váláson vagy sok éves együttélésen🤡
nov. 27. 05:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyen ok nem létezik. De amúgy egyetlen egy: A férfinek igazából nem fontos a nő.
dec. 3. 07:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!