Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, milyen ok miatt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen ok miatt nem adnátok soha virágot a párotoknak akkor sem, ha egyértelműen kijelentené, hogy örülne neki?

Figyelt kérdés
Milyen oka lehet? Pl nem vagytok romantikusak, drága a virág, vagy az adott nő nem olyan fontos, esetleg egyszerűen nem jut eszetekbe?
nov. 25. 23:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
"drága a virág" - azért pár szál virág nem kerül milliókba. Egy ebéd árából már csinos kis csokrot, vagy cserepes virágot lehet venni, de a barkácsáruházakban ezres körül is szép cserepeseket kapsz az olcsóbb kategóriákból.
nov. 25. 23:24
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Most már a LEGO is piacra dobott egy virágos szériát, például építhetsz egy szép rózsaszálat. Amúgy jól is néz ki, el sem hervad, és a pasi még jót szórakozhat is amíg összerakja. Szóval ha még kéri is a nő, nem értem miért ne lehetne legalább valami jópofa alternatív virágot adni.
nov. 25. 23:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit többször jelzel, hogy vágynál rá (pláne ilyen apróság esetén) és mégsem veszi figyelembe, akkor egyszerűen szarik az igényeidre. Ez sajnos ennyire egyszerű.
nov. 26. 00:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan ok, ami miatt nem adnék. Sőt, gyakran veszek a páromnak virágot csak úgy, mert tudom, hogy szereti.
nov. 26. 00:20
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Minden ilyesmi típusú férfinál más az ok. Van, aki nem akar erre pénzt kiadni. Van, aki szerint nyálas / semmitmondó / tucat dolog a virág. Van, aki környezetvédelem miatt nem akar vágott virágot adni. Van, aki allergiás rá.
nov. 26. 00:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én, nőként, nem szeretem a vágott virágot. 3-4 nap, elhervad és dobhatod ki. Semmi értelmét nem látom. Egy csokor árából kijön egy szép cserepes, az legalább maradandó. A páromtól már kaptam néhányat, locsolgatom, gondozgatom őket, jól elvannak. De a vágott virágnál még az is jobb, ha hoz a kedvenc nasijaimból. Viszont ha te erre vágysz, jelezted is neki és ennek ellenére nem lep meg vele soha, akkor ott bajok vannak.
nov. 26. 03:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert érzéketlen paraszt, és tudja, hogy ilyen apróság miatt úgyse dobod ki, tehát megteheti.

Minden más csak duma.

nov. 26. 06:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki egyszerűen szar benne és van, aki nem szereti az adott nőt.

Például volt olyan exem, aki ünnepekre se nagyon tudott mit adni, ha nem mondtam meg konkrétan, mi kell, ilyenkor egész napokat szánt a kigondolásra és nem jutott semmire. Nőnapra virág kell ugyebár, úgyhogy bement egy virágboltba úgy, hogy én is vele voltam, csak kint kellett megvárnom. Visszajött, mondta, hogy "éppen kötötte a csaj, mondtam ez jó lesz", tehát semmi energia befektetés, hogy legalább szétnézzen. Az anyjával vetette meg sokszor a dolgokat, úgyhogy boltba se nagyon kellett járnia ilyenkor. Egy másik exem előtt pedig ott volt a remek példa, az összes haverja vett csak úgy virágot, parfümöt, nyakláncot a párjának. Még be is szóltak neki, hogy ideje nekem vennie valamit. Aztán végül vett, ünnepre! Mert pont egy hét múlva volt az az ünnep és mondta, hogy arra kapom. Aztán végül sokat szóltam neki, úgyhogy vett egy rózsát, aminek nem szedte le a papírját, úgy adta oda nekem, majd elvitt egy szintén kikönyörgött meglepi randira. Budapesten millió hely van, de ő abba az egybe vitt, amit én mutattam neki :D Illetve még volt egy rövid kapcsolatom, aki nem szeretett és kötődési problémái is voltak. Elutazott egy barátjával, a másik srác vett ajándékot olyannak, akinél semmi esélye, csak neki nagyon tetszett, az én exem meg nekem semmit nem hozott, pedig a barátnője voltam.

A többieknek valahogy magától értetődő volt, hogy ha nem is pont virágot, de csokit, gumicukrot, bármit vegyen csak úgy. Szerencsére a vőlegényem is ilyen :) és szerintem a legjobb, ha ilyet választasz magad mellé.

nov. 26. 07:25
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Az elveim miatt
nov. 26. 11:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

8as!

Ilyenek nekem is voltak sajnos.

Mindig olyanokkal jöttem össze akik sehogy sem akartak sem felköszönteni, sem egy apróságot adni, meg ugye felezgetősek voltak.

Azóta már kimondom hogy mit szeretnék, tudom hogy megérdemlem. A férjemtől meg is kapok mindent, mondjuk én eleget meséltem neki a lehúzós zsugori buggyant exekről.

Nem akar olyan lenni mint azok.

Volt aki 2 hónap udvarlás alatt 10 ftot nem áldozott volna rám.

nov. 26. 13:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!