Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz hogy a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy a srác tőlem ker kölcsön pénzt?

Figyelt kérdés

Már két hónapja ismerjük egymást,van köztünk valami,meg volt is de mondtam komolyabban nem akarok így megakadtunk egy szinten jelenleg.Ő így úgy szeret minden.De nem is ez a lényeg,csak olyan hülyén érzem magam hogy tőlem ker kölcsön 10ezret mert hogy senkitől nem tud ,munkatársainak sincs annyi

Hát erre mit lehet írni?teljesen meglepett 🤣sose kért meg tőlem férfi pénzt

nov. 22. 08:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Lapát!!!! Nagyon!!
nov. 22. 12:06
 32/35 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz.

Gyakorlatilag olyan, mintha fizetnél a szexért, ahogy mentegeted.

nov. 22. 16:40
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
10 ezret? Viccelsz? Páromnak szerintem bő egy milliót adtam. Ha fontos neked akkor adsz, ha nem akkor nem. Lehet rá van szorulva
nov. 22. 18:23
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, hogy mióta vagytok együtt. Ha te kölcsönadnál 1 milliót olyannak, akit két hónapja ismersz, akkor ennyi ésszel és naivitással csoda, hogy megérted a felnőttkort😂

nov. 22. 18:49
 35/35 mikeXxX ***** válasza:
Férfiként mondom hogy ez nagyon gáz! Ahol ismerősi körben ez volt annak nagyon rossz vége lett. 45f
nov. 23. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!