Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz hogy a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy a srác tőlem ker kölcsön pénzt?

Figyelt kérdés

Már két hónapja ismerjük egymást,van köztünk valami,meg volt is de mondtam komolyabban nem akarok így megakadtunk egy szinten jelenleg.Ő így úgy szeret minden.De nem is ez a lényeg,csak olyan hülyén érzem magam hogy tőlem ker kölcsön 10ezret mert hogy senkitől nem tud ,munkatársainak sincs annyi

Hát erre mit lehet írni?teljesen meglepett 🤣sose kért meg tőlem férfi pénzt

ma 08:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy ez hogyan történt? Mit mondtál neki élőben? Mert ezt ott és akkor kell lereagálni, ha meg már ott adtál neki vagy nem adtál, akkor utólag mit pörögsz ezen?
ma 09:12
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nagyon egyetértek, hogy a munkatársai nem azért nem adnak, mert rongyos tízezret nem tudnának adni, hanem mert nem akarnak. Mert ismerik a srácot.

Ettől függetlenül, ha régebb óta ismeri egymást két ember, akkor szerintem csöppet sem lenne gáz.

Ennek a fickónak csak akkor adjál, ha ajándékba is adnál. Akkor nem fogsz bosszankodni, ha nem adja meg.

ma 09:14
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz.
ma 09:17
 14/34 A kérdező kommentje:

Azt mondta utána az apja adott és amúgy is csak kíváncsi volt mit írok erre 🤣én ezt nem értem

Írja menjünk valahova ki jön utánam munka elé,de pénze nincs egy telefonra(arra kellett neki most is )

ma 09:27
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy csöpp eszed, találsz jobbat. Ez egy kretén :D
ma 09:28
 16/34 A kérdező kommentje:

Írásban kérdezte nem élőben

De már egyszer azt is írta hogy valakivel osszefekudt de azt mondta az is teszt volt 🤣

ma 09:30
 17/34 A kérdező kommentje:

Nem tudja be osztani a pénzt ezt ő is tudja írta is mindent meg vesz amit lát

Az a baj megkedveltem valamiért és jó vele a szex 🤣de tudom hogy cink az egész,ezzel teljesen egyetértek.

ma 09:31
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvasom, ezzel a sráccal nem a 10e Ft a legnagyobb baj...
ma 09:32
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Na és még tesztelget is...ez talán rosszabb mintha valóban pénzt kérne.
ma 09:33
 20/34 A kérdező kommentje:
Mint barát úgy egyébként nem lenne baj,mert elvagyunk nagyon jól de a kémiai is brutál működik,de annyira gázak ezek a dolgai.Épitoiparos és egyébként rokonokkal van,tehát azért nem adtak nagyon egyiknek sincs,nem kaphatnak ezek sokat
ma 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!