Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy a srác tőlem ker kölcsön pénzt?
Már két hónapja ismerjük egymást,van köztünk valami,meg volt is de mondtam komolyabban nem akarok így megakadtunk egy szinten jelenleg.Ő így úgy szeret minden.De nem is ez a lényeg,csak olyan hülyén érzem magam hogy tőlem ker kölcsön 10ezret mert hogy senkitől nem tud ,munkatársainak sincs annyi
Hát erre mit lehet írni?teljesen meglepett 🤣sose kért meg tőlem férfi pénzt
21:gondoltam hátha meg jön az eszem,ha többen is írjatok hogy ez így nem oké :D hátha.
De igen,mentegetem mert kedvelem,pedig nem kéne.
Legyen ez egy óriási nagy piros zászló a szemed előtt!
Elmesélem az én történetem.
Az exemmel való megismerkedésem első pár hete után jöttek az ilyen jellegű gondok. Addigra már sajnos szerelmes voltam, de gondolom, pont ez volt a cél, hogy kötődjek. Az első alkalommal 2000 forintot kért, ez tíz évvel ezelőtt volt. Adtam. Azt mondta, a következő randin megadja. Nem adta meg, hanem megint kért. Ezt kb. 8 alkalommal játszottuk el (tudom, nagyon hülye voltam) mikor szóvá tettem, hogy ne haragudjon, de én nem azért dolgozok, hogy ő sörözni menjen a haverokkal, ugyanis becsületére váljék, legalább elmondta, mire kell. Aztán már munkahelye sem volt és úgy tűnt, nagyon jól elvan munka helyett a haverokkal. A naivságom netovábbja, hogy még az önéletrajzát is megcsináltam és kerestem neki állást is. Ott kb. fél évig bírta, onnan is dobbantott. Persze bárhova mentünk, én fizettem. Ha főztem (általában ő jött át hozzám, mert nekem saját lakásom van, ő az anyjával élt) volt, hogy kritizálta a kaját és pizzát rendeltetett velem. (Így leírva, sok év távlatából már tényleg csak nevetni tudok magamon.)
Simán lehet (az exemből kiindulva) hogy azért nem ad már neki senki, mert ismerik. Ő még azt is eljátszotta, hogy az anyjától úgy kért pénzt, hogy arra hivatkozott, a haverja új cipőt akar venni a kislányának, de nincs rá pénze. Pár hónap múlva az anyja szóvá tette a havernak, hogy ideje lenne visszaadni a pénzt, az meg csak pislogott, mert azt sem tudta, miről van szó.
"...de mondtam komolyabban nem akarok"
Akkor mi a problémád?
Nyilvánvalóvá tetted, hogy nem tekinted őt komoly partnerjelöltnek. Így ő sem kezel téged úgy, hanem csak egy random haver vagy a számára.
Szóval összejársz dugni egy pénzt beosztani képtelen, éretlen, játszmázós kreténnel..
Egy kicsit most a számba hánytam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!