Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Akkor lesz szex, ha megérdemled." Mit lehet ebben az esetben kezdeni?
Figyelt kérdés
nov. 22. 00:26
11/25 anonim válasza:
Gondolom te férfi vagy és ezt nő mondta neked.Miért mondta? Ha tényleg olyan dolog amivel bántottad pedig nem kellett volna,akkor ezen változtass! Ha nincs ilyen,és csak zsarnokoskodik fölötted,akkor keresni kell más nőt szexre.Mindazonáltal ha az első verzió áll fent,akkor is légy résen,mert lehet,hogy egy idő után már azért sem lesz szex,mert nem párhuzamosan raktad le a cipőidet.
12/25 anonim válasza:
Nem gond.
Két barátnője van, mindkettőt akkurátusan megdugtam.
Ilyenek ezek a barátnők: hagyták magukat, nem kellet imádkozni...
Legközelebb majd én mondom meg, hogy mikor lesz szex!
13/25 Grizesteszta válasza:
Szakìtani. Mert a szex nem 'erdem' alapjan jar vagy nem jar... es ha valaki nem kivan, akkor keresek olyat, aki igen. A szakitas meg nem a szex hianyra valasz, hanem a zsarolasra.
14/25 anonim válasza:
Én kimennék vele egy mezőre és csalanba csapnam a facom
15/25 anonim válasza:
Kidobni.
A szex nem érdem egy kapcsolatban. Tipik manipuláció, hogy majd akkor bújtok össze, ha eleget tettél érte.
16/25 anonim válasza:
Mit lehet kezdeni? Szakitani. Raadasul egy uj kapcsolatban az elejen a szex sokkal tobb is. Lehet emlekeztetnem ra, hogy attol, hogy o nem akar velem szexelni, egy uj kb le sem maszna rolam.
17/25 anonim válasza:
Ebben az esetben egyetlen szó nélkül szeded a sátorfádat és eltűnsz a "párod" életéből.
18/25 anonim válasza:
Nálunk nő létemre nekem nagyobb az igényem a szexre. Ilyen is van. Sajnálom magam.
19/25 anonim válasza:
"Szerdán ürítik a szemetet általában."
Nálunk pénteken. :)
20/25 Grizesteszta válasza:
#19: En meg okos vagyok, es tudom, hogy a kukas autok minden nap jarnak. Csak az egyik utcaban hetfon, a masikban meg vasarnap. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!