Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem azt szeretné, ha a legjobb barátnője hozzánk költözne. Rá kellene bólintanom?
Igazából annyira nem örülnék neki. Nincs bajom a barátnőjével, jófej, nem problémás, igazából elférne. Viszont sokkal jobban preferálom, hogy már kettesben élünk.
Ami azt illeti nincs égető helyzet, ami miatt be kéne fogadni, a feleségem barátnője mostanában szeretne a szüleitől elköltözni. A feleségem meg arra gondolt, hogy jöhetne hozzák, végülis korábban az én barátaim is laktak velünk.
Ezért is érzem, hogy visszás lenne nemet mondani, amikor nekem két barátom (+az egyik az apjával) is lakott velünk, viszont nincs kedvem plusz egy főhöz.
Egyébként a barátnőjét még nem kérdezte meg erről, szóval ha abban egyezünk meg, hogy jöhet, se biztos, hogy jön
Sokan költöznek el otthonról úgy, hogy lakótársakhoz. Szó nem volt arról, hogy a kérdező felesége el is akarja tartani a barátnőjét. (Akiről azt se tudjuk, hogy odaköltözne-e) Én max ilyen baráti alapon nem/nem annyi lakbért kérek a rezsin felül helyzetet tudok elképzelni.
#19 Igazából azzal is csak a baj volt, hogy az én haverjaim nálunk laktak. Anyagilag se volt okés a dolog, inkább olyanba ment át, mint amikor egy szülő jelképes összeget kér, de az nem futja se a kajájukra, se a rájuk eső rezsire. (Lévén a legtöbb bevásárlást mi intéztük) Egyik sem volt azon, hogy a megadott idő után elköltözzön, de közeli barátok, kidobni csak nem akarja az ember.
Én nem akarom megkockáztatni, hogy megint ez legyen, se a saját barátaimmal, se a feleségem barátnőjével.
"Ezesetben azt mondanám, hogy oké, de mostantól ide még anyád sem teszi be a lábát"
Hát, nem jön, ha nem támad fel...
Megjegyzem, egy időben a párom anyja is lakott nálunk, bár tény, az egy fő, és család, miattam meg már hárman is laktak itt plusszba, akik csak barátok.
#20 Az egyiknek nem volt hova mennie.
A másikat viszont tényleg olyan jófejségből, mint amit a feleségem akar.
Csak most kicsit más a helyzet, mert anno nekünk akkor kanyarban sem volt a gyerekvállalás, most meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!