Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem azt szeretné, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem azt szeretné, ha a legjobb barátnője hozzánk költözne. Rá kellene bólintanom?

Figyelt kérdés

Igazából annyira nem örülnék neki. Nincs bajom a barátnőjével, jófej, nem problémás, igazából elférne. Viszont sokkal jobban preferálom, hogy már kettesben élünk.

Ami azt illeti nincs égető helyzet, ami miatt be kéne fogadni, a feleségem barátnője mostanában szeretne a szüleitől elköltözni. A feleségem meg arra gondolt, hogy jöhetne hozzák, végülis korábban az én barátaim is laktak velünk.

Ezért is érzem, hogy visszás lenne nemet mondani, amikor nekem két barátom (+az egyik az apjával) is lakott velünk, viszont nincs kedvem plusz egy főhöz.

Egyébként a barátnőjét még nem kérdezte meg erről, szóval ha abban egyezünk meg, hogy jöhet, se biztos, hogy jön

nov. 11. 19:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Sokan költöznek el otthonról úgy, hogy lakótársakhoz. Szó nem volt arról, hogy a kérdező felesége el is akarja tartani a barátnőjét. (Akiről azt se tudjuk, hogy odaköltözne-e) Én max ilyen baráti alapon nem/nem annyi lakbért kérek a rezsin felül helyzetet tudok elképzelni.

tegnapelőtt 09:14
 22/24 A kérdező kommentje:

#19 Igazából azzal is csak a baj volt, hogy az én haverjaim nálunk laktak. Anyagilag se volt okés a dolog, inkább olyanba ment át, mint amikor egy szülő jelképes összeget kér, de az nem futja se a kajájukra, se a rájuk eső rezsire. (Lévén a legtöbb bevásárlást mi intéztük) Egyik sem volt azon, hogy a megadott idő után elköltözzön, de közeli barátok, kidobni csak nem akarja az ember.

Én nem akarom megkockáztatni, hogy megint ez legyen, se a saját barátaimmal, se a feleségem barátnőjével.

"Ezesetben azt mondanám, hogy oké, de mostantól ide még anyád sem teszi be a lábát"

Hát, nem jön, ha nem támad fel...

Megjegyzem, egy időben a párom anyja is lakott nálunk, bár tény, az egy fő, és család, miattam meg már hárman is laktak itt plusszba, akik csak barátok.

#20 Az egyiknek nem volt hova mennie.

A másikat viszont tényleg olyan jófejségből, mint amit a feleségem akar.

Csak most kicsit más a helyzet, mert anno nekünk akkor kanyarban sem volt a gyerekvállalás, most meg igen.

tegnapelőtt 10:12
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg hogy lehet e hármasban kefélni. Ha benne vannak akkor engedd.
tegnapelőtt 10:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Max azzal érvelhetsz, hogy mostantól nem szeretnél senkivel sem közösen élni vagy csak átmenetileg jöhet. Persze ehhez ismerni kell, hogy mennyire szavahihető. Viszont akkor innentől senki nem fogad be senkit. De ehhez meg azt is tudni kéne, hogy hogyan van ekkora lakásotok és ketten bírjátok-e állni. Mi például családi lakásban ketten maradtunk, de nincs szükség fűteni és így minden olcsóbb is lett.
tegnapelőtt 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!