Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem azt szeretné, ha a legjobb barátnője hozzánk költözne. Rá kellene bólintanom?
Igazából annyira nem örülnék neki. Nincs bajom a barátnőjével, jófej, nem problémás, igazából elférne. Viszont sokkal jobban preferálom, hogy már kettesben élünk.
Ami azt illeti nincs égető helyzet, ami miatt be kéne fogadni, a feleségem barátnője mostanában szeretne a szüleitől elköltözni. A feleségem meg arra gondolt, hogy jöhetne hozzák, végülis korábban az én barátaim is laktak velünk.
Ezért is érzem, hogy visszás lenne nemet mondani, amikor nekem két barátom (+az egyik az apjával) is lakott velünk, viszont nincs kedvem plusz egy főhöz.
Egyébként a barátnőjét még nem kérdezte meg erről, szóval ha abban egyezünk meg, hogy jöhet, se biztos, hogy jön
Nem értem, az ő barátnője miért nem lakhat ott, ha a te barátaid meg megtehették. Kissé kettős mérce....
Amúgy beszéld meg vele a konkrétumokat, hogy meddig lenne ez, azt kommunikáljátok a nőnek is, hogy ideiglenesen segítenétek.
Érthető, hogy nem örülsz neki.
Ha nem égető a lány helyzete, akkor inkább hagyjátok. Ha tényleg nagy gázban lenne, akkor még rendben lehet, hogy segíteni próbál neki, meg rendes tőle, de ha egyelőre van hová mennie, akkor valszeg rendben lesz nélkületek is.
N34
Miért hiszi mindenki azt, hogy feltétlenül meg kell kúrni a lakótársat? (Mert az lenne a feleség barátnője)
Meg mi van, ha csúnya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!