Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem azt szeretné, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem azt szeretné, ha a legjobb barátnője hozzánk költözne. Rá kellene bólintanom?

Figyelt kérdés

Igazából annyira nem örülnék neki. Nincs bajom a barátnőjével, jófej, nem problémás, igazából elférne. Viszont sokkal jobban preferálom, hogy már kettesben élünk.

Ami azt illeti nincs égető helyzet, ami miatt be kéne fogadni, a feleségem barátnője mostanában szeretne a szüleitől elköltözni. A feleségem meg arra gondolt, hogy jöhetne hozzák, végülis korábban az én barátaim is laktak velünk.

Ezért is érzem, hogy visszás lenne nemet mondani, amikor nekem két barátom (+az egyik az apjával) is lakott velünk, viszont nincs kedvem plusz egy főhöz.

Egyébként a barátnőjét még nem kérdezte meg erről, szóval ha abban egyezünk meg, hogy jöhet, se biztos, hogy jön

nov. 11. 19:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
A kérdezőnek tetszik és fél, hogy nem tud majd uralkodni magán, a végzete sodorja egyre közelebb magához, és beteljesül a nagy szerelem. Ugye jól gondolom?
nov. 11. 19:38
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha neki kéne költöznie akkor még aszexbe is átmegy.
nov. 11. 19:58
 13/24 anonim ***** válasza:
64%
Így, hogy neked két haverod (plusz az egyiknek még az apja is) ott lakott, szerintem baromira nincs jogod picsogni. Gondolom csak pár hétről lenne szó, nem évekről.
nov. 11. 20:09
 14/24 anonim ***** válasza:
"A kérdezőnek tetszik és fél, hogy nem tud majd uralkodni magán" - Majd a csajok uralkodnak rajta, 2 nő szubja lesz, izgalmas
nov. 11. 20:09
 15/24 anonim ***** válasza:
30%
Sokan lennének a helyedben.
nov. 11. 20:11
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Kié a ház?
nov. 11. 20:20
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked szabad neki miért nem? Nekem se lenne ehhez kedvem de nem is engedném a párom pereputtyát becuccolni.
nov. 11. 20:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hát persze, értem én. Nyilván nem kényelmes neked, hogy a barátnője odaköltözzön egy időre, de az ugye teljesen természetes, hogy a fél baráti köröd, meg a pereputtya ott lakott. Nem vagyok benne biztos, hogy ettől ő anno örömtáncot járt...
nov. 11. 22:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Szóval neked tök természetes, hogy a fél haveri köröd ott héderelt, de az ő legjobb barátnőjére (aki a te véleményed szerint is "jófej" és "semmi gond nincs vele") már húzod a szádat. Ahham...Ezesetben azt mondanám, hogy oké, de mostantól ide még anyád sem teszi be a lábát. Persze kizárólag azért, mert "én is jobban preferálom, hogy kettesben élünk" és sincs kedvem "plusz egy főhöz"...
nov. 11. 22:58
 20/24 anonim ***** válasza:

Az otthonról elköltözés lényege az önállósodás. Nem értem, hogy miért költözne hozzátok?

Mondjuk azt sem, hogy annó te mire fel költöztettél oda haverokat? Ilyen szempontból bárhogyan is lesz, neked el kell fogadnod, ahogy ő is elfogadta annó, hogy másokat kell kerülgetnie a saját otthonában.

Akkor mennék ilyesmibe bele, ha:

- max. néhány hétről van szó, míg az illető össze nem szedi magát.

- ha valaki hirtelen munkanélküli lett és nem tudja fizetni az albérletet. Persze itt is megszabnám, hogy nem örökre fogadom be.

nov. 11. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!