Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm féltékeny a gyerekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm féltékeny a gyerekkori legjobb barátomra, aki szintén lány. Hogy értessem meg vele, hogy nincs oka a féltékenységre?

Figyelt kérdés

Ezzel a lány barátommal olyan szoros a kapcsolat, hogy a családom családtagnak kezeli, és meghívják a családi eseményekre is. Kb úgy nőttünk fel, mintha tesók lennénk. Soha nem volt köztünk semmi, soha nem is tudnék úgy nézni rá, ő meg pláne nem nézne rám úgy, mert amúgy meg leszbikus.

Ezt a barátnőm is tudja, de mégis kételkedik. Konkrétan szóvá teszi, hogy túl gyakran beszélek ezzel a lánnyal messengeren (heti egyszer), furcsa, hogy családi eseményeken mindig megölelem a csajt (pedig minden női rokont ugyanúgy ölelgetek). Olyanokat mond, hogy egy ilyen csajos csajról nehezen tudja elképzelni, hogy a nőket szereti, meg azzal jön, hogy az a lány nála sokkal szexibb, biztos, hogy megmozgatja a fantáziámat. Pedig azt is százszor elmondtam, hogy még csak nem is az esetem ez a barátom.

Ráadásul szerintem elég egyértelmű, hogy nagyon imádom a barátnőm minden porcikáját. Semmi oka a féltékenységre. Együtt élünk mellesleg.

aug. 18. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
Soha egyikőtök részéről sem merült fel több? Őszintén. Nekem ez nehezen hihető.
aug. 18. 10:29
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 Ő a nőket szereti. Nekem ő nem az esetem. Majdnem úgy nőttünk fel, mintha tesók lennénk. Szerinted? :)
aug. 18. 10:34
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csináljátok harmasban, akkor látni fogja a csajod hogy ebben nincsen több.

Csak jó lehet.

aug. 18. 11:59
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 Nem látom, hogy ez miért lenne jó. Én nem vágyom a szerelmemen kívül más nőre (+a gyermekkori barátom nem is az esetem, ha szingli lennék se érdekelne). Ez a lánybarátom leszbikus, miért akarna hármasozni úgy, hogy a felállásban van pasi? A barátnőm meg nem vonzódik a nőkhöz.
aug. 18. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Sztm sehogy nem tudod meggyőzni...

N 32

aug. 18. 12:20
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem időpocsékolás bizonygatni, hogy az égvilágon semmi nem történt vele és nem is történne még akkor sem ha hetero/biszex lenne mert nem az eseted, tesóként tekintesz rá. Többet érsz azzal ha szakítasz. Elvégre a drága barátnőd önértékelési gondokkal küzd, egyáltalán nincs megelégedve önmagával és ha le is szállna valamilyen csoda folytán a lánybarátodról akkor idővel úgyis más lányokra lenne féltékeny és megintcsak bizonyítani kéne, hogy nincs igaza. Még egy kicsit sem bízik benned meg pedig látja, hogy nem viselkedtek gyanús módon mert annyira nincs önbecsülése. Na most ha ő lusta önbizalmat növelni, teljesen mindegy neki, hogy bánt téged indokolatlanul, hogy bármikor szakíthatsz vele akkor te minek bizonygatnál neki? Ne tedd, dobd ki a fenébe! Jobban jársz nélküle és később olyan nővel aki nem féltékeny ok nélkül rád!
aug. 18. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

+1 szakítás mellett.

Jól leírtak hogy mièrt

aug. 18. 16:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod sehogyan sem. De nyugodtan húzd az értékes időd olyan lány mellett aki nem érdemli meg.

Majd aztán ne lepődj meg ha ő hagy el téged, vagy megcsal "bosszúból" mert "te is megcsaltad". Nagyon instabil a drága barátnőd, kinézem belőle simán.

aug. 18. 16:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Én őszintén szólva meg tudom érteni, hogy aggódik, ő már sokszor volt megcsalva. Nem én voltam, hanem még az exe. És az exnek is volt "nagyon közeli, szinte tesó, lánybarátja". Én megértem valamilyen szinten, hogy ez miért kelt benne rossz érzéseket.
aug. 18. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:

En nem vagyok hive a fiu lany/ferfi no bartaagoknak, de ezzel meg nekem sem lenne az egvilagon semmi gondom.

Gyerekkori baratsag siman megmaradhat ellenkezo nemuek kozott szexualitas nelkul, plane, hogy o leszbikus. A baratnod egy feltekeny pcsa, mar elnezest a kifejezesert. Az a baja, hogy nulla onbizalma van, ezert nem hiszi el, hogy a csaj, aki szerinte sokkal szebb, csak barat. Ez sajnos nem fog valtozni, sot, idovel egyre rosszabb lesz. En is azt mondom, hogy emiatt meg ugy barmi miatt sem eri meg eldobni a bartsagot a csajszival, hanem a baratnodet rakd ki. Kos tanulsag kovetkezo kapcsolatra: mar az ismwrkedes legelejen kozold, hogy van egy gyerekkori, nonemu lany baratod, akivel amugy soha nem volt es nem is lesz semmi, mert nem jon be es mert leszbikus. Hidd el, nagyon hamar kibukik, ha ez valakinek nem oke. Es nem kell ilyeb kapcsolatokra, mint a jelenlegi, honapokat, eveket elcseszni…

25N

aug. 19. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!