Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe a legjobb lánybarátja? Ti elhinnétek?
Én is kifejezetten jóban vagyok az exférjemmel. Oka van annak, hogy elváltunk, nem mentünk volna külön, ha menthető lett volna a dolog. Barátok maradtunk, nem haragban váltunk. A gondolat is bizarr nekem, hogy még egyszer vele kezdjek.
A párom elfogadta, hogy néha átmegyek hozzá kávézni, vagy eljön dumálni egy órát. Bízik bennem, soha nem élnék ezzel vissza. Meg különben is: a párom tudja, hogy ha mással akarnék kezdeni, akkor alapvetően nem lennék vele. Nincs rá "szükségem", azért vagyok vele, mert jól érezzük magunkat együtt és jól működünk. Ha nem így lesz, nem leszünk együtt.
#7 Tökéletesen megfogalmazta. Nem tehetek róla, de engem is irritál a volt feleség, hiába mondja a barátom, hogy nincs rá ok. Én úgy vagyok vele, hogy a múltat le kell zárni. Amíg ez nem történik meg, addig szerintem bármi lehet.
#3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!