Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom a féltékenységre? A barátom szerelmes lenne a legjobb "lánybarátjába"?
A barátomnak több lánybarátja is van,de van egy akivel teljesen másképp viselkedik.
Már négy éve"barátok"én pedig két éve vagyok együtt a barátommal.
Ami lejön a viselkedésükből,hogy ha megjelenik a lány akkor velem egyáltalán nem is foglalkozik,néha szokta mondani,hogy "Jaj mi a baj babám"amikor látja hogy duzzogok,de egyébként semmi.Látom rajta,hogy csillogó szemmel néz arra a lányra,sőt nem is nézi volt hogy rendesen bámulta..Chaten is állandóan beszélgetnek,sőt neki olyan dolgokat is elárul amiket nekem nem,meg már többször is előfordult,hogy a barátom előttem puszilja arcon,a csaj meg ölelgeti
Nézegettünk régi képeket a barátom gépén akkor is videók vannak róluk,hogy nevetgélnek,meg szórakoznak és komolyan a barátom olyan ámulattal nézte a képernyőt hogy na.
Felhoztam neki már de még ő sértődött meg rám,hogy ilyet feltételezek róla,meg hogy ők már régóta barátok..
Lehet én vagyok túlzottan féltékeny,de nektek ebből mi jön le?
A barátnőim szerint túlreagálom..
Nektek mi a véleményetek?
Nincs. egyébként féltékenységre sosincs indok, max. ürügy. a féltékenység ugyanis a saját belső bizonytalanságod, bizalmatlanságod kivetülése, nem pedig valami kívülről jövő dolog.
egyébként meg, ha 4 év alatt nem borultak össze, ezután sem fognak, az élet ugyanis nem halivúdi szerelmes film.
összeköltözni viszont tök felesleges, csak rabolod vele a saját és az ő idejét, mert csak vergődni fogsz és minél tovább vergődsz, annál rosszabb lesz véget vetni a dolognak. lépj le, gyúrjál kicsit az önbecsüléseden, aztán próbáld meg valaki mással. (praktikusan olyannal, akinek nincs lánybarátja)
A csajnak van pasija?
Nem beszletel meg veluk errol mint tudod...A felnottek? Hogy ez teged nagyon zavar?.
Megertelek..
Szerezz magadnak egy ilyen puszizkodós barátot, és csináld vele a barátod előtt. Aztán nézd meg, mit szól hozzá.
Amúgy az én vérem felforrna egy ilyentől, de ahogy én közlöm az ilyen véleményemet, valószínűleg gyorsan felfogná, mi a probléma az ilyen viselkedéssel. De én eleve nem szoktam bizalmaskodni emberekkel.
Én csak a saját példámmal tudom alátámasztani ezt a kérdést.
Barátom totál így viselkedett annak idején, amikor szerelmes lett belém.
Az akkori barátnője észrevette, hogy csillogott a szeme, ha meglátott, folyton engem nézett, mindig írogatott skypeon, alig evett, teljesen el volt varázsolva.
Én ebből semmit sem vettem észre.
(Akkor jöttem össze vele, miután szakított a barátnőjével.)
Szóval nem akarom az ördögöt a falra festeni, de minden meglehet sajnos.
Beszélj vele és a lehető legkomolyabban!
Nem tudom nálad hol a határ, de amit itt felvázoltál, az már nálam övön aluli lenne bőven.
Ha valaki így viselkedik a párjával, mint ahogy ő veled... Akkor elmehet a búsba. Legalábbis szerintem. Van önbecsülésem és tudom, hogy vki vhol már vár ram, aki milliószor jobb és milliószor jobban is szeret. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!