Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm féltékeny a gyerekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm féltékeny a gyerekkori legjobb barátomra, aki szintén lány. Hogy értessem meg vele, hogy nincs oka a féltékenységre?

Figyelt kérdés

Ezzel a lány barátommal olyan szoros a kapcsolat, hogy a családom családtagnak kezeli, és meghívják a családi eseményekre is. Kb úgy nőttünk fel, mintha tesók lennénk. Soha nem volt köztünk semmi, soha nem is tudnék úgy nézni rá, ő meg pláne nem nézne rám úgy, mert amúgy meg leszbikus.

Ezt a barátnőm is tudja, de mégis kételkedik. Konkrétan szóvá teszi, hogy túl gyakran beszélek ezzel a lánnyal messengeren (heti egyszer), furcsa, hogy családi eseményeken mindig megölelem a csajt (pedig minden női rokont ugyanúgy ölelgetek). Olyanokat mond, hogy egy ilyen csajos csajról nehezen tudja elképzelni, hogy a nőket szereti, meg azzal jön, hogy az a lány nála sokkal szexibb, biztos, hogy megmozgatja a fantáziámat. Pedig azt is százszor elmondtam, hogy még csak nem is az esetem ez a barátom.

Ráadásul szerintem elég egyértelmű, hogy nagyon imádom a barátnőm minden porcikáját. Semmi oka a féltékenységre. Együtt élünk mellesleg.

2024. aug. 18. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Nőknek sose lehet megfelelni. Ha nincsenek barátaid, az a baj. Ha vannak, megy a féltékenykedés...
2024. aug. 19. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Volt anno egy ismerős srác aki bevallotta egy gyönge pillanatába hogy neki van egy módszere a párkapcsolataiban, mégpedig az hogy az aktuális barátnőiről levállasztaja a barátait/baráti társaságot. Akkor ott hossza ecsetelte ezeknek az előnyeit, s én meg tökre ledermedtem hogy milyen mélységei vannak a mások manipulálásának.
2024. aug. 19. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!