Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem nekem jött és felhívtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem nekem jött és felhívtam a segélyhívót,de vissza vontam a feljelentést mielőtt kapcsolta volna a rendőrséget. Jeleztem,hogy két kisgyermekem is ott volt abban a pillanatban. Mire kell számítanom? Fognak jönni család látogatásra?

Figyelt kérdés

nov. 7. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Sorstársad voltam, éltem bántalmazó kapcsolatban. Kérlek szépen, vedd fel a kapcsolatot valamelyik szervezettel:

NANE: [link]

A szeretet nem árt: [link]

Tudom, hogy nehéz, de ebből ki kell lépned. Magad miatt is, és a gyerekek miatt is. Tudom azt is, hogy most kilátástalannak tűnik az egész, de nem az. Helyetted sem a rendőrség, sem a gyámügy nem fog cselekedni, neked kell megtenni az első lépést feléjük. Van kiút, van segítség. Kitartást kívánok, képes leszel rá!

nov. 7. 15:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana. De valamit csinálj tényleg, amit a 11-es írt, azt pl. Gondolom nem szeretnéd, hogy a gyereked anya nélkül nőjön fel. Nem szoktál találkozni azokkal a cikkekkel, ahol kinyírja a férj a feleséget, meg akár a gyereket is? Valami buborékban élsz? Így kezdődnek általában.
nov. 7. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!