Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire okés, ha bő egy hétre a szüleimmel megyek el utazni, s nem a párommal?
Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, és sajnos jelenleg nem engedheti meg az utazást, meg a szüleimmel sincs jó viszonya. Mi viszont évek óta elutazunk valahova, idén se lesz másképp, 10 napra. Szerintetek probléma ez, vagy ti meg tudnátok beszélni?okt. 8. 23:40
1/12 anonim válasza:
Már miért lenne probléma? Azért mert van barátod még elutazhatsz családdal vagy barátokkal is.
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, csak egy ideje van bennem egy kis lelkiismeret-furdalás, hogy én apámmal milyen klassz helyekre jutok majd el, de a párom nem lesz ott.
okt. 8. 23:43
3/12 anonim válasza:
Döntsd el akkor, hogy mekkora az a lelkiismeret-furdalás, mennyire szeretnéd, hogy vele is legyél. Amúgy se előremutató szerintem, ha a családoddal nem jön ki jól, ez jó alkalom lenne ennek a javítására.
Szóval. Ha úgy álltok, akár kifizetheted neki is az utat. Ha neki sincs ellenére, és szívesen menne.
Egyébként pedig 1-essel értek egyet, alapvetően nem gáz csak a családdal utazni.
4/12 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy erre nem tud jönni, de majd szeretnék menni vele is valahova.
okt. 9. 00:27
5/12 anonim válasza:
Miért nem a párodat kérdezed meg?
Nem vagy vele beszélő viszonyban?
6/12 anonim válasza:
Ez egy félig titkos kapcsolat két meleg férfi között,akik nem élnek együtt és a szülők nem tudnak az egészről.
Már a homo rovatban is fel lett téve, legalább nyolcszor.
7/12 anonim válasza:
Felnőtt embereknél szintem aluli. De ha nektek belefér akkor menj nyaralni velük.
8/12 anonim válasza:
Rohadtul gáz vagy, hogy melegeknél és ide is kitetted. Nem tetszenek a vélemények és az igazságok, erre meg kell kérdezni "heteró közegben" is.
10/12 anonim válasza:
Itt kihagyta a fő elemeket, ahogyan már heteróknak is máshogyan tűnik a történet. Úgy gondolta, hogy a heterók megértik. Közlöm a szitut. Azért hagyja hátra a párját, mert annak kevés a pénze és az apja nem tolerálja a szitut. Közben ő gazdag és tudna minimum kölcsönözni a párjának. Én még 300 alatt is adok pénzt páromnak és jött úgy velem nyaralni. Persze le lehet lépni szüleinkkel is vagy bárkivel külön nyaralni, de nem ilyen indokokkal. Nekem lesülne a pofám és repülnék is, ha ilyet mondanék páromnak. Fordítva dettó. Na most ha apám nem fogadja el a páromat és régóta közös életem van már a párommal, én nem apámat választom. Azt sem értem, hogy a párja miért tolerálja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!