Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom rákapott a családdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom rákapott a családdal való közös nyaralásra?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt mindketten a 20- as éveink elején. Viszont tavaly már elhozta a családját karácsonykor az alpokba, tehát nem tudtunk ketten úgy időt tölteni. Folytatódott nyáron, hogy jöttek velünk külföldre tengerparti nyaralásra. Egyébként nyilván fizettek az üzemanyagba meg a szállásba, de én komfortosabbnak éreztem azt, amikor ketten mentünk ide oda. De már most szervezi, hogy 5- en megyünk megint az alpokba síelni januárba, illetve, hogy nyáron hova megyünk közösen nyaralni. Mi nem rég már elköltöztünk otthonról, de még mindig azt hallgatom, hogy jajj neki a családja mennyire fontos, hazajárunk 2 hetente. Hogy adjam a tudtára, úgy hogy ne sértsem meg? Úgy érzem ezáltal nem töltünk minőségi időt együtt, arra meg nincs pénz se szabadság, hogy 2x menjünk mindenhova.. Valami tipp?

ma 11:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"hazajárunk 2 hetente"

Járjon haza csak ő 2 hetente.

És maradjatok otthon ketten, vagy menjetek el ketten együtt valahova (csak ti ketten) minden másik hétvégén.

ma 11:21
 2/16 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező ha ő állja az utazásokat többnyire akkor nem tudom mire jár a szád. Ne menj ha nem tetszik, hogy a családjával is szeretne eltölteni időt, szeretné őket is kényeztetni és kész. Milyen minőségi idő amikor veled bármikor együtt lehet? Te drága kisangyalom meglepted már valami széppel, vagy csak elvárod tőle? Nem mondhatod meg neki, hogy kit vigyen magával ha az ő pénzéből megy. Az, hogy te beszállsz a benzinbe, szállásba ami a te részed illeti az marha kevés. Ha nem tetszik van le meg felfelé is út!
ma 11:25
 3/16 anonim ***** válasza:
43%

Kettessel ne foglalkozz, csak a neten tud nőkkel szóba állni, azt is csak akkor, ha beléjük köt.

Szimplán meg kell neki mondani, hogy nem akarsz mindig a családdal menni, legyen elég két hetente látogatni őket és kész. Ha ezen megsértődik és úgy értelmezi, hogy lángoló gyűlöletet érzel a családja iránt, az az ő baja, legalább megtudod, hogy még cseppet sem sikerült felnőnie és leválnia a mamáékról. Aztán eldöntheted, hogy kell-e ez neked vagy sem.

ma 11:30
 4/16 anonim ***** válasza:
44%

Ez azért nagyon gáz a részedről. A saját szüleire, családtagjaira vagy irigy és rájuk fogod, hogy nem tudtok minőségi időt összehozni. Veled él együtt és még az is probléma, hogy 2 hetente hazajár. Neked nem muszáj elkísérni sehova sem.

Maradj otthon, vagy menj ahova akarsz nélküle.

Nem vagytok összenőve.

Amikor elmentek nyaralni nem hiszem el, hogy figyelmen kívül hagyna téged, nem foglalkozna veled.

De te mivel mindig azt akarod, hogy csak rád figyeljen oda mert egy ragasztó vagy így mindenkire irigy vagy.

Nőjj fel azt javaslom.

ma 11:31
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem meg pont a #3-as látja rosszul. Meg lehet neki mondani persze, hogy kettesben is szeretnél kirándulni, de ha ő vinni akarja őket akkor eldöntöd, hogy neked belefér-e. Míg az ő pénzéből megy minden addig nem ugrálhatsz.

És igen a minőségi idő nem azzal kezdődik, hogy ti kettesben kirándulni mentek drága helyekre...

ma 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

4, nőjjön fel? Ő csak a párjával szeretne lenni kettesben, nyaraltál már te családdal karöltve? Összehasonlíthatatlan azzal ha csak kettesben lennének.

(Megint szerintem olyanok adnak tanácsokat akiknek közük nincs a párkapcsolatokhoz.)

ma 11:36
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
Nyaraltam képzeld el és mindannyian jól éreztük magunkat, de még a párom szüleivel, sőt mindkettőnk szüleivel is. Amikor kettesben voltunk akkor csak egymásra figyeltünk. De nem éreztem tehernek a szüleinket. Nem votlam rájuk irigy! Igen nőjjön fel, vagy keressen más palit magának.
ma 11:41
 8/16 anonim ***** válasza:

Mondta a kérdező, hogy ki fizeti ezeket a közös utakat? Én csak annyit láttam, hogy "nyilván fizettek az üzemanyagba meg a szállásba".

Szerintem nem is ez a fő gond, hanem hogy a kérdező kettesben (is) szeretne nyaralni a párjával.

ma 11:43
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
Nem írta a kérdező hogy ő rosszul érezte magát, vagy irigy lenne. Eleve beteg irigységnek aposztrofálni ha valaki kicsit a párjával szeretne kettesben időt tölteni külsős helyeken.
ma 11:48
 10/16 anonim ***** válasza:
25%
De ha nem a kérdező és párja állja az utazást hanem a párja szülei akkor mégis mit akar ő? Örüljön, hogy mehetnek az Alpokba, vagy bárhová mert fizetik. Ha nincs annyi pénzük akkor gyűjtsenek, vagy addig nyújtozkodjanak míg a takaró éri őket. De szerintem itt a kérdező párja állja a költségeket és az a problémája, hogy a szülei is ott vannak. Na de ha ő a saját részét állja és nincs pénze az ő szüleivel is nyaralni arról mégis ki tehet? A párja szülei? Mondja meg neki nyugodtan, hogy csak kettesben akar nyaralni. Majd meglátja, hogy fölöslegesen.
ma 11:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!