Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom rákapott a családdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom rákapott a családdal való közös nyaralásra?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt mindketten a 20- as éveink elején. Viszont tavaly már elhozta a családját karácsonykor az alpokba, tehát nem tudtunk ketten úgy időt tölteni. Folytatódott nyáron, hogy jöttek velünk külföldre tengerparti nyaralásra. Egyébként nyilván fizettek az üzemanyagba meg a szállásba, de én komfortosabbnak éreztem azt, amikor ketten mentünk ide oda. De már most szervezi, hogy 5- en megyünk megint az alpokba síelni januárba, illetve, hogy nyáron hova megyünk közösen nyaralni. Mi nem rég már elköltöztünk otthonról, de még mindig azt hallgatom, hogy jajj neki a családja mennyire fontos, hazajárunk 2 hetente. Hogy adjam a tudtára, úgy hogy ne sértsem meg? Úgy érzem ezáltal nem töltünk minőségi időt együtt, arra meg nincs pénz se szabadság, hogy 2x menjünk mindenhova.. Valami tipp?

nov. 1. 11:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Úristen, az utazásokon HOZZÁJÁRULNAK a költségekbe, egy szóval nem mondtam, hogy én ingyen utazom. Alapból az én autómmal mentünk, én hordom szervízbe, én fizetek rá adót stb. Nem is ezzel van a probléma, mert nem vagyok irigy, de ennyi erővel az én szüleimet is hozhatnám a nyaralásokra. Viszont mivel felnőttek vagyunk, szerintem nyaralni is általában kettesbe járnak az emberek. A szülő nem mindig lesz ott a gyerekének…
nov. 1. 12:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy a párom szülei visznek engem nyaralni😂😂 Mindig mindenhova önerőből jutottam el
nov. 1. 12:08
 13/20 anonim ***** válasza:
21%

Hányadszor mennek veletek? Harmadszor és bele akarsz halni bár 6 éve vagytok együtt!!! Eddig téged vitt, veled volt és most mivel nem úgy történik ahogy te szeretnéd húzod a szádat. De Újistyen ahhoz nincs bátorságod, hogy neki mondd meg!!!

Kutyát nem érdekel, hogy mennyit fizetsz amikor az ő pénze is benne van. Nektek nem azért megy tönkre a kapcsolat mert a szülei mennek veletek hanen mert nem tudtok minőségi időt eltölteni a mindennapokban, vagy neked kevés amit nyújt!!!

Arról nem tehetnek a szülei és ha nem tetszik akkor tessék szakítani! Ilyen egyszerű. De nincs jogod megmondani főleg ha nem közös kasszán vagytok, hogy menjenek, vagy se.

nov. 1. 12:09
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
(#5-ös voltam.)
nov. 1. 12:11
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Sehol nem írta, hogy a párja fizetne, csak egyeseknek nem megy az értő olvasás, tök egyértelmű, hogy a csaj meg a pasi együtt állják a nyaralást, a szülők meg a saját részüket.

Tök normális igény felnőtt emberként kettesben nyaralni a pároddal, az emberek 80%-a így jár nyaralni, nem az egész bagázzsal. Szülőkkel is lehet menni nyugodtan mondjuk 3-4 évente egyszer, de rendszeresen mert a fiú nem tudja anyáék nélkül átlépni a határt, az beteg.

nov. 1. 12:47
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
LOL, 6 éve alkotnak egy párt és teljesen ki van amiatt, hogy 2x mentek velük, nehogy menjenek 3x is. Ez egyáltalán nem normális. Dobja ki ha őt zavarja, hogy a párja a szüleihez betegesen ragaszkodik szerinte míg ő teljesen normálisan áll az övéihez mett nem menne velük nyaralni és pl. két havonta látogatja meg őket. Nem illenek össze. Miért kell erőltetni amit nen lehet?
nov. 1. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Mond el neki és ha nem érti meg, akkor menjen a szüleivel.

Ennyi.

N 32

nov. 1. 14:13
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
“Béla nem megyünk el valamelyik hétvégén kettesben ide vagy ide? Jó lenne egy kis idő veled.” 🤷🏽‍♀️
nov. 1. 14:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell velük elmenni.
nov. 1. 20:28
 20/20 anonim ***** válasza:

A helyedben talán azt vetném fel az utazásokon először, hogy hagyjuk anyóst, meg apóst kettesben és húzódjunk félre mi is kettesben órákra vagy fél napra.

Neked anyós, após ilyen sportosak, hogy ők is síelnek?

nov. 7. 16:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!