Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom rákapott a családdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom rákapott a családdal való közös nyaralásra?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt mindketten a 20- as éveink elején. Viszont tavaly már elhozta a családját karácsonykor az alpokba, tehát nem tudtunk ketten úgy időt tölteni. Folytatódott nyáron, hogy jöttek velünk külföldre tengerparti nyaralásra. Egyébként nyilván fizettek az üzemanyagba meg a szállásba, de én komfortosabbnak éreztem azt, amikor ketten mentünk ide oda. De már most szervezi, hogy 5- en megyünk megint az alpokba síelni januárba, illetve, hogy nyáron hova megyünk közösen nyaralni. Mi nem rég már elköltöztünk otthonról, de még mindig azt hallgatom, hogy jajj neki a családja mennyire fontos, hazajárunk 2 hetente. Hogy adjam a tudtára, úgy hogy ne sértsem meg? Úgy érzem ezáltal nem töltünk minőségi időt együtt, arra meg nincs pénz se szabadság, hogy 2x menjünk mindenhova.. Valami tipp?

ma 11:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Úristen, az utazásokon HOZZÁJÁRULNAK a költségekbe, egy szóval nem mondtam, hogy én ingyen utazom. Alapból az én autómmal mentünk, én hordom szervízbe, én fizetek rá adót stb. Nem is ezzel van a probléma, mert nem vagyok irigy, de ennyi erővel az én szüleimet is hozhatnám a nyaralásokra. Viszont mivel felnőttek vagyunk, szerintem nyaralni is általában kettesbe járnak az emberek. A szülő nem mindig lesz ott a gyerekének…
ma 12:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy a párom szülei visznek engem nyaralni😂😂 Mindig mindenhova önerőből jutottam el
ma 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

Hányadszor mennek veletek? Harmadszor és bele akarsz halni bár 6 éve vagytok együtt!!! Eddig téged vitt, veled volt és most mivel nem úgy történik ahogy te szeretnéd húzod a szádat. De Újistyen ahhoz nincs bátorságod, hogy neki mondd meg!!!

Kutyát nem érdekel, hogy mennyit fizetsz amikor az ő pénze is benne van. Nektek nem azért megy tönkre a kapcsolat mert a szülei mennek veletek hanen mert nem tudtok minőségi időt eltölteni a mindennapokban, vagy neked kevés amit nyújt!!!

Arról nem tehetnek a szülei és ha nem tetszik akkor tessék szakítani! Ilyen egyszerű. De nincs jogod megmondani főleg ha nem közös kasszán vagytok, hogy menjenek, vagy se.

ma 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
(#5-ös voltam.)
ma 12:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Sehol nem írta, hogy a párja fizetne, csak egyeseknek nem megy az értő olvasás, tök egyértelmű, hogy a csaj meg a pasi együtt állják a nyaralást, a szülők meg a saját részüket.

Tök normális igény felnőtt emberként kettesben nyaralni a pároddal, az emberek 80%-a így jár nyaralni, nem az egész bagázzsal. Szülőkkel is lehet menni nyugodtan mondjuk 3-4 évente egyszer, de rendszeresen mert a fiú nem tudja anyáék nélkül átlépni a határt, az beteg.

ma 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
LOL, 6 éve alkotnak egy párt és teljesen ki van amiatt, hogy 2x mentek velük, nehogy menjenek 3x is. Ez egyáltalán nem normális. Dobja ki ha őt zavarja, hogy a párja a szüleihez betegesen ragaszkodik szerinte míg ő teljesen normálisan áll az övéihez mett nem menne velük nyaralni és pl. két havonta látogatja meg őket. Nem illenek össze. Miért kell erőltetni amit nen lehet?
ma 12:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Mond el neki és ha nem érti meg, akkor menjen a szüleivel.

Ennyi.

N 32

ma 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:
“Béla nem megyünk el valamelyik hétvégén kettesben ide vagy ide? Jó lenne egy kis idő veled.” 🤷🏽‍♀️
ma 14:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!