Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezelitek ha a baratnotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek ha a baratnotok tul szokimondo 1 vita soran es nem hagyja magat, beled all?

Figyelt kérdés

nov. 5. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Átölel, csók, szex.....
nov. 5. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Miért, milyennek kéne lennie, meghunyászkodónak? A vita az vita két egyenrangú ember között. Ha te megalázni és elkussoltatni akarsz valakit, az nem vita.
nov. 5. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
2#-esnek igaza van. A véleménye mellett kiáll és a véleményét nem hagyja szó nélkül. Talpraesettnek hívják az ilyet. Furcsa, hogy ez zavar téged. Kíváncsi lennék vajon miért van ez így.
nov. 5. 19:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Kivqncsi vagyok pasik ezt h reagaljak
nov. 5. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
Pasik nem igazán szeretik.Nyilvan a csicska jobban bejön,de kit érdekel.Udv.
nov. 5. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Várom ezt a pillanatot. Nekem beletörődő barátnőm van 😅
nov. 6. 00:28
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

vagyis egy gyökér paraszt?

Úgy, hogy eleve nem jövök össze egy ilyennel.

Ez már nem a "kiáll magáért", hanem egy neveletlen tahó nő.

Nem szoktam elnyomni senkit, semmit, pláne nem a barátnőmet, de ismerem azokat a fajta embereket, akiknek egyfajta közléskényszerük van olyan szinten, hogy a másikat bántsák.

És teszi ezt nő létére.

Csinálja, az élet regulázza az ilyeneket idővel.

Láttam én már bokszoló orral szép nőt is.....

nov. 6. 01:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak rendesen vitatkozik az teljesen rendben van, ha szemétségeket vág a fejedhez, akkor menekülj
nov. 6. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Attól függ.

Én a barátnőmmel nem veszekszem, de vitatkozni szoktunk.

Azt szeretem, ha egy nő kiáll magáért, szeretem, ha nem hagy mindent rám. Legyen véleménye, beszéljünk meg mindent, vitatkozzunk, legyenek akár hangos szóváltások.

A baj ott kezdődik, amikor a hangos szóváltások átmennek abba az irányba, hogy nagyobb részben sértegetés. Nálunk ilyen nincs.

Ha átmentünk sértegetésbe, mi kicsit távolságot tartunk, aztán ölelés, csók, békülős szex, majd megbeszéljük. Ez mindig bejött.

Az jó, ha vitatkozik velem a párom. Nem unalmas, érzem, hogy érdekli a kapcsolat, látom az igényeit, tudunk utána jobban kommunikálni, és nem érzem azt, hogy egy bólogató figurával élek együtt

nov. 6. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!