Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal össze szeretnénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal össze szeretnénk költözni de problémákba ütköztünk. Mit tanácsolnátok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Budapesten él a párom én meg egy kisebb városban messze Budapesttől. Azt akarja menjek én mert nekem nem kell feladnom semmit ugyanis nem rég veszítettem el a munkahelyemet.

Az elején úgy volt ő jön hozzám mert a családja is meg a barátai is itt élnek ahol én. De most már nem akar jönni, nem akarja feladni a munkáját.

Nekem meg itt kezdődne az iskola egyetem, utazgatnom kellene minden hétvégén haza a suli miatt. A másik problémám hogy nagyon nem való a személyiségem Pesthez, nem bírom a tömeget, a pörgést a rohanást.

Egyszerűen teljesen mások vagyunk a párommal ilyen tekintetben. Minden másban egyetértünk de a lakhatásban nem. Ő az a pörgösebb, nyüzsgősebb ember aki mindig az ingereket keresi es vágyik rá én viszont a csendet a nyugalmat szeretem és nem érezném ott jól magam tudom. De nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, és ezért nem tudom mit tegyek?

Ha én adom fel magam érte akkor mindig bennem lesz az a fura érzés de ha meg ő adja fel akkor neki lesz.

okt. 21. 16:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolathoz nem elég a szerelem.

Ha két teljesen eltérő személyiségű emberről van szó, amit mondasz, te nyugalomra vágysz, a másik a nyüzsgésre.

Konkrétan megvàlaszoltad:

"Ha én adom fel magam érte akkor mindig bennem lesz az a fura érzés de ha meg ő adja fel akkor neki lesz."

Vagy:

Marad úgy, ahogy van minden, mindenki ott marad, ahol neki jó. Így viszont távkapcsolat.

Ez csak ideiglenesen "oldja meg" a problémát, mivel eltérő személyiségek vagytok.

Nincs megoldás. Örökké nem lehet távkapcsolatban élni.

okt. 21. 17:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

suba subához, guba gubához.

Te még tanulsz, ő meg dolgozik. Majd suli után összeköltöztök, ha akkor még együtt lesztek.

okt. 21. 17:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Apukám mindig azt tanította nekem vagyis próbálta hogy egy férfi miatt ne adjak fel semmit mert amelyik férfi szeret az jönni fog utánam. Nem tudom ezt hogy értette és hogy ez igaz e.
okt. 21. 17:10
 4/19 A kérdező kommentje:
#2es a sulim 3 éves addig szerintem tönkre megy egy távkapcsolat
okt. 21. 17:11
 5/19 anonim ***** válasza:
36%
Nos ha ő váltott akk hagyjad, ebből már nem lesz semmi.
okt. 21. 17:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elkezdtetek ismerkedni, akkor nem volt egyértelmű, hogy messze laktok és egyiknek költöznie kell? Szerintem engedjétek el egymást.
okt. 21. 18:04
 7/19 A kérdező kommentje:

De amikor elkezdtünk ismerkedni ő mondta hogy tudja hogy én nem szeretnék menni és annyira szeret hogy ő hozzám költözik és felad bármit értem. De most még sem. Már nem szeret annyira?

Együtt vagyunk màr egy ideje azért.

okt. 21. 18:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek olykor mondanak olyat sajnos, amit akkor abban az adott pillanatban úgy gondolnak, mert pl jól érzik magukat, és könnyelműen kijelentik, hogy "persze érted megtenném stb". Aztán mikor tényleg cselekvésre kerülne a sor, már nem így gondolják.
okt. 21. 18:17
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező tulajdonképpen mennyit is kellene utaznod?? Azért nem mindegy. Ezzel még nem adsz fel semmit.

A másik pedig, hogy egy nagyvárosban is lehet nyugodtan élni, illetve bármikor visszamehettek vidékre pihenni, ha már ottvan mindkét család.

Tök könnyű álmodozni, amíg nem kell fenntartanod magad, de ha már fizetésből fogsz élni, abból valszeg sokkal könnyebb Budapesten jót találni. Beszéljétek meg pontosan a terveket. Hogy ki mit vállal, hogy miért fontos most neki Budapest. Kérdezz, beszélj. Egyezzetek meg, hogy mikor utaztok vidékre, hogy ott töltődhess... Ne csak így "hisztizz", hogy most miért nem szeret már ennyire... Ennél összetettebb az élet.

okt. 21. 18:46
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Már nem gondolja, hogy felad érted bármit ahogy a kapcsolat elején mondta. Most már épp az ellenkezőjét várja, hogy te adj fel érte bármit? Érdekes változás.
okt. 21. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!