Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal össze szeretnénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal össze szeretnénk költözni de problémákba ütköztünk. Mit tanácsolnátok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Budapesten él a párom én meg egy kisebb városban messze Budapesttől. Azt akarja menjek én mert nekem nem kell feladnom semmit ugyanis nem rég veszítettem el a munkahelyemet.

Az elején úgy volt ő jön hozzám mert a családja is meg a barátai is itt élnek ahol én. De most már nem akar jönni, nem akarja feladni a munkáját.

Nekem meg itt kezdődne az iskola egyetem, utazgatnom kellene minden hétvégén haza a suli miatt. A másik problémám hogy nagyon nem való a személyiségem Pesthez, nem bírom a tömeget, a pörgést a rohanást.

Egyszerűen teljesen mások vagyunk a párommal ilyen tekintetben. Minden másban egyetértünk de a lakhatásban nem. Ő az a pörgösebb, nyüzsgősebb ember aki mindig az ingereket keresi es vágyik rá én viszont a csendet a nyugalmat szeretem és nem érezném ott jól magam tudom. De nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, és ezért nem tudom mit tegyek?

Ha én adom fel magam érte akkor mindig bennem lesz az a fura érzés de ha meg ő adja fel akkor neki lesz.

okt. 21. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#3 nem érted? hány éves vagy?
okt. 21. 19:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ti nem akartok összeköltözni.
okt. 21. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme összeköltözni, ez a kapcsolat nem lesz hosszútávon jó.
okt. 21. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kettessel értek egyet, de különben a két különbözőség még simán megoldható és nem feltétlenül okoz vesztet. Mi is eltérők vagyunk.
okt. 22. 09:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha pl Kaposváron vagy Sopronban tanulsz, akkor nehezen megoldható, de ha Székesfeherváron, akkor azért már könnyebb. Jó lenne tudni, mekkora a távolság. Megértem, hogy egy jól bevált munkahelyet, lakhatást nem könnyű feladni.
okt. 23. 09:48
 16/19 A kérdező kommentje:
150 km-re van az ahol én élek tehát elég messze
okt. 23. 16:46
 17/19 A kérdező kommentje:
Mondtam kössünk kompromisszumot de a páromnak az a kompromisszum hogy akkor neki mindegy hogy hol én válasszak de Pest megye legyen vagy Pesttol max 50km. Számomra ez nem kompromisszum.
okt. 23. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:
75 km már kompromisszum lenne?
okt. 23. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező neked milyen lehetőségeid vannak ott vidéken? A párodnak milyen lehetőségei vannak ott, ahol él? Ő már dolgozik? Olyan munkája van, amit szeret? Tudtok beszélni róla, hogy miért akar ott maradni? Mert talán ezeket kellene megbeszélni.
okt. 23. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!