Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most miért én vagyok a “rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért én vagyok a “rossz zsaru” a sztoriban? Egy normális embernek muszáj elviselni egy ordibáló beteg gyereket amikor elmegy kikapcsolódni egy gyógyfürdőbe?

Figyelt kérdés

Tegnap kitaláltuk a párommal, hogy elmegyünk picit kiáztatni magunkat meg kikapcsolódni valamilyen melegvizes helyre.

Az ebéd után már-már be is aludtam az egyik medencében, erre arra kelek fel, hogy egy beteg gyerek ordibál a medencében, a szülei vagy nem tudom kik voltak mellette pedig csak ülnek mellette és hallgatják.

Az úszómestert sem zavarja, engem viszont rohadtul zavart az éles hangon ordítozó gyerek, elkezdtem a hozzátartozók felé nézni szúrós szemmel, akik odaszóltak, hogy ha zavar akkor lehet keresni egy másik medencét, a barátnőm már indult volna el, én pedig visszaszóltam, hogy miért nem lehet otthon hagyni lekötözve ezt az ordibáló genetikai zsákutcát.

Végülis ezen vesztünk össze a barátnőmmel, hogy miért beszélek így egy beteg emberről, én szerintem meg ha már kifizetem a jegyet, akkor jogom van ahhoz, hogy normálisan pihenjek, és ne egy egész medence igazodjon egy olyan emberhez, akinek a csorgó nyála az összes hozzáadott értéke a világhoz.

Miért kéne az összes normális embernek szívnia egy nem normális miatt?

Nem jutottunk közös nevezőre ebben, hazafele úton semmit nem beszéltünk, itthon is csak egy szavakban, vágni lehetett a feszültséget, ma pedig ignorálja az üzeneteim.

nov. 4. 09:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
38%

#17 A gyerekemért igenis "lemennék kőbunkóba" és bizony odabaxnék, legyen akármekkora az ember.

Igazából akárhonnan is nézem, a kérdező nagyon durván beszél egy beteg gyerekről és ezen nem akad fent senki...

nov. 4. 18:23
 22/30 anonim ***** válasza:
32%

21# nem basznal mert csak a szád nagy

És más is szova tette hogy nem kene igy beszelnie egy beteg gyerekről

nov. 4. 19:07
 23/30 anonim ***** válasza:
53%
#22 Az egyik volt páromnak volt egy halmozottan sérült testvére. Ha valaki így nyilatkozott volna róla, annak is lecsavarom a fejét. És nem, nem csak a "szám nagy". A szeretteimet ne bántsa senki, még szavakkal sem (főleg ilywn undorító módon).
nov. 4. 19:22
 24/30 anonim ***** válasza:
20%

23# jol van nagyon kemény vagy

Akkor se mernel megütni egy nalad sokkal nagyobb férfit,vagy ha igen,a magad fajták csodalkoznak leginkább ha az a pali visszalegyint

És ezt nőként mondom

Fejlodjunk már fel egy kicsit a kő korból könyörgöm

nov. 4. 19:31
 25/30 anonim ***** válasza:
41%
#24 Arra kíváncsi lennék, ha valaki úgy nyilatkozna a gyerekedről, hogy "genetikai zsákutca", meg hogy " le kéne kötözni"...Biztos nyugodtan vigyorognál hozzá, nem?...Hagyjuk már.
nov. 4. 19:45
 26/30 anonim ***** válasza:
31%

25# csak ez a két opció letezik?

Ez esetben bocs de ilyen embernek nem fejtem ki a konfliktus kezeles alapjai kulturált embereknek című mondanivalom

nov. 4. 19:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerintem iszonyatosan ocsmány a kérdező viselkedése és megnyilvánulásai??? Mondjuk szerencsére a párjának is gáz, szóval van még "remény".
nov. 4. 21:34
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Ne lepődjünk meg, ha ez lassan természetessé válik, utóbbi héten csak 5 olyan filmet láttam, amiben csak úgy passzióból kinyírják a saját gyereküket a szülők....

Éljen a szép új progresszív, liberális világ.

nov. 5. 02:23
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem, hogy ez zavart téged de ez az alpári megnyilvánulásod teljesen jogosan zavarja a barátnődet is. Ők is ugyanúgy megvették a jegyet mint te, ugyanúgy szerettek volna kikapcsolódni. Az más kérdés mennyire tudtàk volna másra, vagy hallgatásra bírni a gyereket. Mert ha fogyatékos, nem sokat kezdhettek vele, ellenben veled aki nem vagy az és több ésszel átgondoltad volna, hogy odébb àllsz és nem kekeckedsz egy magatehetetlen emberrel.

Egyébként ilyen helyre nem tanácsos alvással tervezni, ahol több száz ember van mèg melletted, mert mindig bezavarnak akár fogyatékosak akár nem. Ha aludni akarsz vonulj el a szobádba, nehogy már a többiek lessék, hogy őfelsége aludna és kussoljanak…

nov. 5. 08:44
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor van jogod, ha kibéreled az egész helyet, vagy olyan helyet fizetsz meg, ahova kizárólag felnőttek mehetnek. Ezt pont olyan, mint amikor felnőtt emberek (valamiért szinte mindig férfiak), kiakadnak, ha egy repülőút alatt síró gyerek is utazik velük. Kérdem én, hogy várja el egy gyerektől, hogy felnőtt módra viselkedjen, ha ő maga felnőtt létére se képes úgy viselkedni? Te pont ezt a szintet hoztad. Mit vártál tőle, undorítóan beszólogatsz neki, megfenyegeted, és attól hirtelen varázslatosan elhallgat? Csak magadról tettél szegénységi bizonyítványt, amit hála égnek a barátnőd is látott, és talán nem sokáig marad az.
nov. 6. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!