Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért én vagyok a “rossz zsaru” a sztoriban? Egy normális embernek muszáj elviselni egy ordibáló beteg gyereket amikor elmegy kikapcsolódni egy gyógyfürdőbe?
Tegnap kitaláltuk a párommal, hogy elmegyünk picit kiáztatni magunkat meg kikapcsolódni valamilyen melegvizes helyre.
Az ebéd után már-már be is aludtam az egyik medencében, erre arra kelek fel, hogy egy beteg gyerek ordibál a medencében, a szülei vagy nem tudom kik voltak mellette pedig csak ülnek mellette és hallgatják.
Az úszómestert sem zavarja, engem viszont rohadtul zavart az éles hangon ordítozó gyerek, elkezdtem a hozzátartozók felé nézni szúrós szemmel, akik odaszóltak, hogy ha zavar akkor lehet keresni egy másik medencét, a barátnőm már indult volna el, én pedig visszaszóltam, hogy miért nem lehet otthon hagyni lekötözve ezt az ordibáló genetikai zsákutcát.
Végülis ezen vesztünk össze a barátnőmmel, hogy miért beszélek így egy beteg emberről, én szerintem meg ha már kifizetem a jegyet, akkor jogom van ahhoz, hogy normálisan pihenjek, és ne egy egész medence igazodjon egy olyan emberhez, akinek a csorgó nyála az összes hozzáadott értéke a világhoz.
Miért kéne az összes normális embernek szívnia egy nem normális miatt?
Nem jutottunk közös nevezőre ebben, hazafele úton semmit nem beszéltünk, itthon is csak egy szavakban, vágni lehetett a feszültséget, ma pedig ignorálja az üzeneteim.
#17 A gyerekemért igenis "lemennék kőbunkóba" és bizony odabaxnék, legyen akármekkora az ember.
Igazából akárhonnan is nézem, a kérdező nagyon durván beszél egy beteg gyerekről és ezen nem akad fent senki...
21# nem basznal mert csak a szád nagy
És más is szova tette hogy nem kene igy beszelnie egy beteg gyerekről
23# jol van nagyon kemény vagy
Akkor se mernel megütni egy nalad sokkal nagyobb férfit,vagy ha igen,a magad fajták csodalkoznak leginkább ha az a pali visszalegyint
És ezt nőként mondom
Fejlodjunk már fel egy kicsit a kő korból könyörgöm
25# csak ez a két opció letezik?
Ez esetben bocs de ilyen embernek nem fejtem ki a konfliktus kezeles alapjai kulturált embereknek című mondanivalom
Ne lepődjünk meg, ha ez lassan természetessé válik, utóbbi héten csak 5 olyan filmet láttam, amiben csak úgy passzióból kinyírják a saját gyereküket a szülők....
Éljen a szép új progresszív, liberális világ.
Én megértem, hogy ez zavart téged de ez az alpári megnyilvánulásod teljesen jogosan zavarja a barátnődet is. Ők is ugyanúgy megvették a jegyet mint te, ugyanúgy szerettek volna kikapcsolódni. Az más kérdés mennyire tudtàk volna másra, vagy hallgatásra bírni a gyereket. Mert ha fogyatékos, nem sokat kezdhettek vele, ellenben veled aki nem vagy az és több ésszel átgondoltad volna, hogy odébb àllsz és nem kekeckedsz egy magatehetetlen emberrel.
Egyébként ilyen helyre nem tanácsos alvással tervezni, ahol több száz ember van mèg melletted, mert mindig bezavarnak akár fogyatékosak akár nem. Ha aludni akarsz vonulj el a szobádba, nehogy már a többiek lessék, hogy őfelsége aludna és kussoljanak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!