Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most miért én vagyok a “rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért én vagyok a “rossz zsaru” a sztoriban? Egy normális embernek muszáj elviselni egy ordibáló beteg gyereket amikor elmegy kikapcsolódni egy gyógyfürdőbe?

Figyelt kérdés

Tegnap kitaláltuk a párommal, hogy elmegyünk picit kiáztatni magunkat meg kikapcsolódni valamilyen melegvizes helyre.

Az ebéd után már-már be is aludtam az egyik medencében, erre arra kelek fel, hogy egy beteg gyerek ordibál a medencében, a szülei vagy nem tudom kik voltak mellette pedig csak ülnek mellette és hallgatják.

Az úszómestert sem zavarja, engem viszont rohadtul zavart az éles hangon ordítozó gyerek, elkezdtem a hozzátartozók felé nézni szúrós szemmel, akik odaszóltak, hogy ha zavar akkor lehet keresni egy másik medencét, a barátnőm már indult volna el, én pedig visszaszóltam, hogy miért nem lehet otthon hagyni lekötözve ezt az ordibáló genetikai zsákutcát.

Végülis ezen vesztünk össze a barátnőmmel, hogy miért beszélek így egy beteg emberről, én szerintem meg ha már kifizetem a jegyet, akkor jogom van ahhoz, hogy normálisan pihenjek, és ne egy egész medence igazodjon egy olyan emberhez, akinek a csorgó nyála az összes hozzáadott értéke a világhoz.

Miért kéne az összes normális embernek szívnia egy nem normális miatt?

Nem jutottunk közös nevezőre ebben, hazafele úton semmit nem beszéltünk, itthon is csak egy szavakban, vágni lehetett a feszültséget, ma pedig ignorálja az üzeneteim.

tegnap 09:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
24%

#17 A gyerekemért igenis "lemennék kőbunkóba" és bizony odabaxnék, legyen akármekkora az ember.

Igazából akárhonnan is nézem, a kérdező nagyon durván beszél egy beteg gyerekről és ezen nem akad fent senki...

tegnap 18:23
 22/28 anonim ***** válasza:
43%

21# nem basznal mert csak a szád nagy

És más is szova tette hogy nem kene igy beszelnie egy beteg gyerekről

tegnap 19:07
 23/28 anonim ***** válasza:
33%
#22 Az egyik volt páromnak volt egy halmozottan sérült testvére. Ha valaki így nyilatkozott volna róla, annak is lecsavarom a fejét. És nem, nem csak a "szám nagy". A szeretteimet ne bántsa senki, még szavakkal sem (főleg ilywn undorító módon).
tegnap 19:22
 24/28 anonim ***** válasza:
31%

23# jol van nagyon kemény vagy

Akkor se mernel megütni egy nalad sokkal nagyobb férfit,vagy ha igen,a magad fajták csodalkoznak leginkább ha az a pali visszalegyint

És ezt nőként mondom

Fejlodjunk már fel egy kicsit a kő korból könyörgöm

tegnap 19:31
 25/28 anonim ***** válasza:
27%
#24 Arra kíváncsi lennék, ha valaki úgy nyilatkozna a gyerekedről, hogy "genetikai zsákutca", meg hogy " le kéne kötözni"...Biztos nyugodtan vigyorognál hozzá, nem?...Hagyjuk már.
tegnap 19:45
 26/28 anonim ***** válasza:
48%

25# csak ez a két opció letezik?

Ez esetben bocs de ilyen embernek nem fejtem ki a konfliktus kezeles alapjai kulturált embereknek című mondanivalom

tegnap 19:52
 27/28 anonim ***** válasza:
Csak szerintem iszonyatosan ocsmány a kérdező viselkedése és megnyilvánulásai??? Mondjuk szerencsére a párjának is gáz, szóval van még "remény".
tegnap 21:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Ne lepődjünk meg, ha ez lassan természetessé válik, utóbbi héten csak 5 olyan filmet láttam, amiben csak úgy passzióból kinyírják a saját gyereküket a szülők....

Éljen a szép új progresszív, liberális világ.

ma 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!