Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért én vagyok a “rossz zsaru” a sztoriban? Egy normális embernek muszáj elviselni egy ordibáló beteg gyereket amikor elmegy kikapcsolódni egy gyógyfürdőbe?
Tegnap kitaláltuk a párommal, hogy elmegyünk picit kiáztatni magunkat meg kikapcsolódni valamilyen melegvizes helyre.
Az ebéd után már-már be is aludtam az egyik medencében, erre arra kelek fel, hogy egy beteg gyerek ordibál a medencében, a szülei vagy nem tudom kik voltak mellette pedig csak ülnek mellette és hallgatják.
Az úszómestert sem zavarja, engem viszont rohadtul zavart az éles hangon ordítozó gyerek, elkezdtem a hozzátartozók felé nézni szúrós szemmel, akik odaszóltak, hogy ha zavar akkor lehet keresni egy másik medencét, a barátnőm már indult volna el, én pedig visszaszóltam, hogy miért nem lehet otthon hagyni lekötözve ezt az ordibáló genetikai zsákutcát.
Végülis ezen vesztünk össze a barátnőmmel, hogy miért beszélek így egy beteg emberről, én szerintem meg ha már kifizetem a jegyet, akkor jogom van ahhoz, hogy normálisan pihenjek, és ne egy egész medence igazodjon egy olyan emberhez, akinek a csorgó nyála az összes hozzáadott értéke a világhoz.
Miért kéne az összes normális embernek szívnia egy nem normális miatt?
Nem jutottunk közös nevezőre ebben, hazafele úton semmit nem beszéltünk, itthon is csak egy szavakban, vágni lehetett a feszültséget, ma pedig ignorálja az üzeneteim.
#17 A gyerekemért igenis "lemennék kőbunkóba" és bizony odabaxnék, legyen akármekkora az ember.
Igazából akárhonnan is nézem, a kérdező nagyon durván beszél egy beteg gyerekről és ezen nem akad fent senki...
21# nem basznal mert csak a szád nagy
És más is szova tette hogy nem kene igy beszelnie egy beteg gyerekről
23# jol van nagyon kemény vagy
Akkor se mernel megütni egy nalad sokkal nagyobb férfit,vagy ha igen,a magad fajták csodalkoznak leginkább ha az a pali visszalegyint
És ezt nőként mondom
Fejlodjunk már fel egy kicsit a kő korból könyörgöm
25# csak ez a két opció letezik?
Ez esetben bocs de ilyen embernek nem fejtem ki a konfliktus kezeles alapjai kulturált embereknek című mondanivalom
Ne lepődjünk meg, ha ez lassan természetessé válik, utóbbi héten csak 5 olyan filmet láttam, amiben csak úgy passzióból kinyírják a saját gyereküket a szülők....
Éljen a szép új progresszív, liberális világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!