Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most miért én vagyok a “rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért én vagyok a “rossz zsaru” a sztoriban? Egy normális embernek muszáj elviselni egy ordibáló beteg gyereket amikor elmegy kikapcsolódni egy gyógyfürdőbe?

Figyelt kérdés

Tegnap kitaláltuk a párommal, hogy elmegyünk picit kiáztatni magunkat meg kikapcsolódni valamilyen melegvizes helyre.

Az ebéd után már-már be is aludtam az egyik medencében, erre arra kelek fel, hogy egy beteg gyerek ordibál a medencében, a szülei vagy nem tudom kik voltak mellette pedig csak ülnek mellette és hallgatják.

Az úszómestert sem zavarja, engem viszont rohadtul zavart az éles hangon ordítozó gyerek, elkezdtem a hozzátartozók felé nézni szúrós szemmel, akik odaszóltak, hogy ha zavar akkor lehet keresni egy másik medencét, a barátnőm már indult volna el, én pedig visszaszóltam, hogy miért nem lehet otthon hagyni lekötözve ezt az ordibáló genetikai zsákutcát.

Végülis ezen vesztünk össze a barátnőmmel, hogy miért beszélek így egy beteg emberről, én szerintem meg ha már kifizetem a jegyet, akkor jogom van ahhoz, hogy normálisan pihenjek, és ne egy egész medence igazodjon egy olyan emberhez, akinek a csorgó nyála az összes hozzáadott értéke a világhoz.

Miért kéne az összes normális embernek szívnia egy nem normális miatt?

Nem jutottunk közös nevezőre ebben, hazafele úton semmit nem beszéltünk, itthon is csak egy szavakban, vágni lehetett a feszültséget, ma pedig ignorálja az üzeneteim.

tegnap 09:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
72%
Pedig ha igaz a sztori akkor az úszómestert simán elővettem volna hogy gyerek mit keres melegvizes gyógyfürdőben...elvileg ugye ez a jobb helyeken tilos
tegnap 09:30
 2/28 anonim ***** válasza:
16%
Mert nőből van, fontos neki, hogy mindig a mások érdekeit helyezze maga, és főleg a párja elé. Ez így működik náluk.
tegnap 09:31
 3/28 anonim ***** válasza:
44%
"Ennek az oldalnak 2 érme van", ahogy mondani szokták. Először is nem a fogyatékos gyerek tehet róla, hogy ő fogyatékos, ezzel remélem tisztában vagy te magad is. Másodszor pedig a szülők is eléggé tahók voltak veled a "Lehet másik medencét keresni!" beszólásukkal. Nem tudom kinek van igaza ilyenkor, szerintem ilyenkor a legjobb megoldás az, ha valóban keresel egy másik medencét, mert ha leállsz vitázni a családdal, abból úgyis te jössz ki rosszul... a barátnőd pedig szerintem jatssza csak az agyát, őt is qrvára idegesítette a gyerek, csak nem akart konfrontálódni.
tegnap 09:34
 4/28 anonim ***** válasza:
68%
A sérült gyereknek sem lett volna semmi keresnivalója egy ilyen helyen, én szülőként biztos keresnék megfelelőbb környezetet a kikapcsolódásra. Viszont teljes joggal akadt ki a barátnőd, mivel kimehettetek volna szó nélkül a medencéből ha annyira zavar, viszont a viselkedésedből süt az empátia teljes hiánya, és kiderült hogy az EQ-d egyenlő a nullával. Egyetlen nő sem szeretne ilyen emberrel párkapcsolatban sem lenni, ezt biztosan állítom neked. Amúgy ha ennyire nem tudsz semmihez és senkihez alkalmazkodni, akkor több pénzt kell a kikapcsolódásra szánni és olyan wellnessre befizetni, ami kifejezetten felnőttbarát, vagy dupla áron privát wellness.
tegnap 09:40
 5/28 anonim ***** válasza:
20%
4. Ezt a fene nagy empátiát, a nők csak a párjuk felé nem hajlandók gyakorolni. Csak azt tudnám miért? Bezzeg ha a pali csak egyszer is más mellé ál, azonnal világ vége van.
tegnap 09:44
 6/28 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem pedig mindent elárul a jellemedről, ahogy egy másik emberről, főleg egy beteg gyerekről beszélsz. Az egyetlen "genetikai zsákutca" te vagy barátom.

(Azt már csak mellékesen említem meg, hogy ha az én gyerekemről beszéltél volna így, kaptál volna két akkora sallert, hogy utána azt sem tudod, merre vagy arccal, szóval még "olcsón" megúsztad).

tegnap 09:45
 7/28 anonim ***** válasza:
50%

"Egyetlen nő sem szeretne ilyen emberrel párkapcsolatban sem lenni, ezt biztosan állítom neked."

Én meg bizton állíthatom neked, hogy de igen. Ráadásul nagyon sokan.

tegnap 09:47
 8/28 anonim ***** válasza:
43%
#6 Kemény vagy te is, mint a jegesmedveszar. Valószínűleg meg se mertél volna szólalni a való életben, nem hogy sallereket osztani.
tegnap 09:49
 9/28 anonim ***** válasza:
76%

8# fhu de utalom ezeket a vadembereket én is. Miért érzi magát fejlettebnek a kerdezonel ha rögtön primitiv eroszakoskodassal reagal a neki nem tetsző szituaciora?

Az ilyen "gyere jatszuk le" ember pont ugyanolyan suttyok mint aki egy beteg gyereket genetikai zsákutcának nevez

tegnap 10:14
 10/28 retektorta ***** válasza:
84%
A kérdéshez nem tudok hozzászólni, de kevés nevetségesebb dolog van ennél a neten névtelenül keménykedésnél, fenyegetőzésnél.
tegnap 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!