Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha parázok?
igen. Hát figy kérdező, ez így van, ez a felelősség, nyomás stb., hogy nem mások csinálják xy dolgot helyetted hanem te magad, magadra vagy utalva.
Dee azért nem olyan vészes ez. Meg nem minden ember ellened van aki nem te vagy. Biztos jól meglesztek majd. Amúgy meg nem kell megijedni ha nem lesz tökéletes.
Én voltam kint Angliában dolgozni, testvéremmel. Hát elég bénára sikerült. Lehúzós meló volt, úgyhogy otthagytuk és haza jöttünk. Olyan 1,5 hónapot voltunk kint. De igazából amikor nem dolgoztam, egész jó volt. Fel készültünk persze, szóval volt tartalék money. Azt volt távolsági busz mert menni kellet egyik városból a másikba.
Az is tök hangulatos volt, szóval bár nem lettem gazdag vagy bármi, de poén volt így visszagondolva. Jó kis városnézés volt.
#3:
Köszi, hogy egy kicsit megnyugtattál. És sajnálom, hogy lepontoztak (azért adtam egy zöldet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!