Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért én vagyok a “rossz zsaru” a sztoriban? Egy normális embernek muszáj elviselni egy ordibáló beteg gyereket amikor elmegy kikapcsolódni egy gyógyfürdőbe?
Tegnap kitaláltuk a párommal, hogy elmegyünk picit kiáztatni magunkat meg kikapcsolódni valamilyen melegvizes helyre.
Az ebéd után már-már be is aludtam az egyik medencében, erre arra kelek fel, hogy egy beteg gyerek ordibál a medencében, a szülei vagy nem tudom kik voltak mellette pedig csak ülnek mellette és hallgatják.
Az úszómestert sem zavarja, engem viszont rohadtul zavart az éles hangon ordítozó gyerek, elkezdtem a hozzátartozók felé nézni szúrós szemmel, akik odaszóltak, hogy ha zavar akkor lehet keresni egy másik medencét, a barátnőm már indult volna el, én pedig visszaszóltam, hogy miért nem lehet otthon hagyni lekötözve ezt az ordibáló genetikai zsákutcát.
Végülis ezen vesztünk össze a barátnőmmel, hogy miért beszélek így egy beteg emberről, én szerintem meg ha már kifizetem a jegyet, akkor jogom van ahhoz, hogy normálisan pihenjek, és ne egy egész medence igazodjon egy olyan emberhez, akinek a csorgó nyála az összes hozzáadott értéke a világhoz.
Miért kéne az összes normális embernek szívnia egy nem normális miatt?
Nem jutottunk közös nevezőre ebben, hazafele úton semmit nem beszéltünk, itthon is csak egy szavakban, vágni lehetett a feszültséget, ma pedig ignorálja az üzeneteim.
#8 Ezt gondolod? A szeretteimért mindig kiállok, még a barátaimért is.
De ezek szerint mindenki szerint normális így beszélni egy másik emberről, sőt, beteg gyerekről. Ez szerintem baromi szomorú...
Alapvetően ha közösségi térbe mész, akkor vállalod, hogy ott lesznek rajtad kívül mások is. Lesz ott beteg, ordítozó gyerek, hangos részeg, bunkó beszólogatós tajparaszt, stb. Nem irányíthatod. Ő is megvette a jegyét, neki is ugyanannyi joga van ott lenni, mint neked, aki szintén megvetted a jegyed. Intelligens ember ilyenkor igyekszik kompromisszumot keresni, és ha valahol valaki zavarja, távolabb kerülni tőle. Ahogyan nyilván a zavaró tényezőt körülvevő felnőtteknek is szintén felelőssége (lenne) minimalizálni a zavarást. A szülőket is amúgy megértem, mert elhiheted, hogy nekik ez sokkal zavaróbb és kellemetlenebb, akik évek óta ezt hallgatják, mint neked, akinek egyszer megzavarta a pihenésed, szóval ők is szeretnének kikapcsolódni, azt meg gondolhatod, hogy egy beteg gyereket milyen könnyű másra bízni. Szóval viszik magukkal, hátha nekik is jut évente egyszer 1-2 óra, amikor tudnak töltődni. Téged is értelek, mert te is pihenni mennél, ugyanakkor ez a fajta kekeckedés egy kiszolgáltatott, kellemetlen helyzetben élő emberrel/családdal szemben egyszerűen tahóság a részedről. Én is megkérdőjelezném a párod helyében a kettőtök jövőjét. Ha esetleg neked születne ilyen "genetikai zsákutca" gyereked, akkor te nyilván életed végéig nem mész sehova, soha, semmilyen körülmények között, nehogy megzavard mások pihenését? Aha, reális. Te inkább lelépnél, hogy küzdjön meg gyerekkel az anyja, amit a barátnőd érthető módon inkább kihagyna.
Gondold át szerintem az értékrended, mert itt nem a beteg gyerekkel volt gond.
Amúgy léteznek kimondottan gyerekmentes helyek is. Így is hirdetik magukat. Ott is lehetnek bunkók és tajparasztok, de ha velük érzed magad hasonlóbbnak, akkor inkább oda menj te is.
15# hagyjad már magad 🤣 nőként mondom hogy még szanalmasabb amikor egy nő megy le kőbunkóba. Persze,lekevernél egyet egy nálad akár 30-40 kiloval több férfinek?
Aha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!