Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élősködött rajtam.
Nincs annál férfiatlanabb mint amikor várja hogy le tedd elé az asztalra a meleg ételt, örül ha nálam zuhanyozhat(így akár spórolni).
És ő soha nem akart semmit viszonozni még egy aprósággal sem.
Az egyikkel azért mert csak titokban akart hozzám járni.
Enni, szexelni.
Szóval kihasznált,de nem vállalt fel.
Én egy nagy titok voltam.
Így nyitva tartotta a kaput más nőknek.
Egyszer sem kaptam tőle még egy 200ftos csokit sem, tehát udvarolni sem tudott.
Tudta hogy oda vagyok érte, így azt hitte hogy neki már nem is kell semmit sem tennie. Taszító volt ahogy megismertem a tulajdonságait.
Irigy volt másokra, gyáva volt mert félt az exemtől, nem volt kíváncsi a kislányomra, zsugori volt, mindig azt nézte hogy ő járjon jól, élősködött rajtam.
Ennek ellenére mégis váratlanul érte amikor szakítottam.
Szerintem azt hitte hogy ő egy igazi főnyeremény és én 10 évet is várok majd hogy mikor lesz hajlandó elköteleződni.
Remélem hogy azóta sem talált ilyen nőt mint én.
Maradjon csak a saját szintjén.
Hozzá egy átlagos külsejű nő illik, aki prűd és a misszionáriuson kívül nem nyújt mást.
"Ami lehetett volna egy buta tiniszerelem, azt én egy fél életre szóló traumává tettem mindkettőnk számára."
Mesélnél erről, légyszi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!