Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#10 Erre mondják azt, hogy ami túl szép hogy igaz legyen, az nem is igaz. Megjatsza magát, és még csak észre sem veszed. Ebben nekem ez a fura. Mert ez tömeges jelenség.
Ha egy pasi meg nem ilyen "tökéletes", akkor nem kell. Mert nem játsza meg magát, viszont nem is olyan szar ember mint a másik típus.
Nem megjátszák magukat hanem ők ilyenek! Igy tudnak kötődni. Nekik ez a párkapcsolat!
Egyik se tudja vele mi a baj elhiheted!
Amiert en szakitottam komolyan még én vagyok elhordva en vagyok a r.banc aki otthagyta pedig ő megtett mindent értem! Ez a duma megy. Mégcsak nem is látják saját magukat! Az egyik szakitás utan 3 évig zaklatott hogy szeret bekuljunj ki aztán bosszuhadjáratban volt, a másik 1 évig zaklatott hogy megöl mert elhagyom. Ezek komolyan azt hiszik ez a szerelem.
Kb az a szint hogy a nő járjon szinte csodorban senkire nem is nézhet, ha kicsit szexibb, már meg is van kövezve, de ő meg flörtöl. Dehát az mi? neki semmi. Az igy normalis hogy a pasik lesik a nőket vagy talonoznak hülyítik.
A mamahotelesnél meg az a normalis, ha anyuka mondja meg még azt is hogy mikor szüljön a fia párja meg hova, azaz hol lakjanak. Meg hova tegyék a csokot nyilván az ő házukba.
Gőzük sincs arrol mi a valodi szeretet szerelem. Meg egyenrangúság. De ez eleinte ki se derul.
Ezek valoban szerelmesek szeretnek az meg hogy nem normálisan az csakis később derül ki.
Másképp nem tudnak.
12 minden pasi aki drogos szexcentrikus vagy foglalt parját csaló meg a sok szenny ki van válogatva. Aki meg tisztességgel udvarol nem érdekli senkimás abszolut egyre fókuszál szeret szerelmes hű, annál meg késobb derul ki hogy na 100 bol nemhogy 1 hanem még egy sincs.
Meg nyilván mindig a nő a hibás ha f.stengerbol nem tud ertelmeset választani. Ki más. A pasik soha nem hibásak ugye. Elvégre az exek is ezt látják mint te. A nő a hulye sz.r mindig. Perszepersze.
14
Azért fostengernek nevezni a másik nemet egy kicsit erős, nem?
Én is belefutottam gáz kapcsolatokba gáz férfiakkal, de könyörgöm, ezekben vastagon benne volt az én részem is.
Vagy komolyan én vagyok az egyetlen nő a gyakorin, aki viselkedett csúnyán már a kapcsolatában?
Akár férfiak, akár nők csinálják, ez “mindenért a másik nem a hibás” tempó elég szerencsétlen…
15 nem tudják! Nekik ez a szerelem! A validi szerelemrol foggalmuk nincs mi az!
A mamahoteles szerint is en vagyok a sz.r mikor ő házasságot családot akart velem anyunál én huztam csak keresztbe az egészet szerinte azzal hogy külön akarok élni. Akkor menjek. Mert anyuka viszont nem akarja hogy a fia egy nővel máshol lakjon meg a családjára menjen el a bére stb. Hanem a nő fizesse nekik a házat rezsit segitsen be stb.
Nem tudja az sem hogy vele van a baj. Nem ez a szerelem!
Olyan drámákat lenyomnak hogy higetetlen.
Összetörnek lefogynak meg akarnak halni is vagy engem megolni ha vége van.
Ők azt hiszik ez a szerelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!