Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert nem szeretnek.
(A két utolsó pl bántalmazó volt, az azelőtti nem válik le anyuról (nem akartam náluk lakni erre az anyja megbeszélte a fiával hogy akkor szakitsunk- le akartak volna venni a csokkal meg munkabéremmel), az azelőtti állandóan krititált levéleményezett, toxic volt és nőzött állandóan bizonytalanság volt mellette élni, valójában az összes szakitásomnak szerintem az a gyókere hogy egyszerűen nem szeret a másik és csak ebből jön minden baj.
Találtam jobbat, jobban szexel, pénzesebb, jobb kocsival és fele annyit kell főznöm és takarítanom.
Egyel 4 év alatt sehová se haladt a kapcsolat, azért szakítottunk. De volt megcsalás is.
"a nő az mindig házicsicska, nézzen ki flottul csináljon meg mindent, csend a neve, ez mellett ő meg nőzik flörtöl, a kövit még csalja is"
És valahogy mégis mindig az ilyen pasikkal jöttök össze, ragaszkodtok hozzá foggal-körömmel.
1. Szegény egy traumatizált, gátlásos, kényszeres kisfiú volt, én meg egy tapasztalatlan, akaratos kislány - sajnos a kapcsolatunk nagyon toxikussá vált, és hát közös megegyezéssel szakítottunk, miután tényleg tönkretettük egymás életét egy időre. Ennél a kapcsolatnál azt hiszem, elkerülhetetlen volt a szakítás (eleve össze sem kellett volna jönni), de vállalom, hogy inkább miattam vált igazán elviselhetetlenné az egész. Ami lehetett volna egy buta tiniszerelem, azt én egy fél életre szóló traumává tettem mindkettőnk számára.
2. Egy hisztis, beképzelt, sikertelen emberrel sikerült összejönnöm (igen, ez szintén az én hibám), aki állandó jelleggel csesztetett mindenért, folyamatosan rám erőszakolta az aberrált szexuális vágyait, én meg kb fél évig - ki tudja miért - elviseltem. Aztán elegem lett a nyomorgásból, és kiraktam.
Megjegyzés: az aberrált szexuális vágy alatt idióta szerepjátékokat értek, nem orált vagy hasonló hétköznapi dolgokat.
Miert ne hinném?
Teljesen normálisak becsületesek komoly kapcsolatokra futnak korrektek. Nem házas foglalt szexakaró paraszt proli vagy drogos bulizós tróger egyiksem.
Hanem kb olyanok hogy első blikkre egy nő jobbat nem is álmodhatna.
Égyütt járás udvarlás bemutatások együtt élés kb minden happy.
Aztán mutatják ki a többit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!