Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jössz össze olyannal, akinek gyereke van (ha neked nincs)?
Itt inkább a fiatalabb korosztályra gondolok, amikor még sok ember van, akinek nincs gyereke.
Nagyon kevés kivétel van persze, de túlnyomó többségében mindig probléma van ebből. Van egy ex férj/feleség, egy vagy több gyerek, és máris megvan a konfliktus. Az exnek nem tetszik, hogy továbblépett a volt párja, ezért fúrja a kapcsolatot. Persze könnyű is neki, hiszen mindig tudja a gyerekkel zsarolni, akár érzelmileg, akár úgy, hogy soha többet nem láthatja. Lesz is egy örök kapocs köztük, még ha a kapcsolat nem is működött, elengedni nem tudják egymást, mivel ott a közös gyerek, aztán lassan az emlékek megszépülnek és újra összejönnek, hiszen így van értelme, hát már van egy közös gyerekük, így az egyszerű.
De tegyük fel, hogy az ex nem kavar be. Milyen érzés, hogy nem te vagy a legfontosabb, hanem valaki más? Úgy van, hogy együtt vagy valakivel, ő a legfontosabb, majd születnek közös gyerekek és akkor egyformán fontosak vagytok neki. De ha a gyerek előbb született meg, minthogy téged megismert, akkor te mindig csak második lehetsz. Ez mindent megváltoztat, pl elutaztok kettesben, de jön a telefon, hogy a gyerek kórházba került, mentek azonnal haza (közös gyerek esetén is persze, de ott mindketten meg vagytok rémülve). Mindent a gyerekhez kell igazítani. Ha a gyerek nem szeret, mert nem te vagy az anyja/apja, akkor annak a kapcsolatnak vége.
Másik dolog, hogy sok férfi olyan, hogyha egyszer már volt nős és van gyereke, nem szeretne még egyszer házasodni és még több gyereket. Ha az adott nőnek ez a vágya, akkor is le kell róla mondania. Volt itt egy 21 éves csaj, aki hetente kiírta, hogy ez mennyire zavarja őt. Pedig ebben a korban aztán bőven találhatott volna gyermektelen férfit, aki még csak össze sem költözött soha senkivel.
Az más, ha mondjuk már van 20 éves a gyereke, itt arra gondolok, amikor még kisebb.
Ha választhatsz olyat, akinek nincs őrült exe és gyereke, miért nem olyannal vagy együtt? Gondolom nem azután derült ez ki, hogy beleszerettél...
En ha összejönnék azert mert amugyis családot akarnék. Ergo már meglenne egy vagy kettő eleve akikkel mégcsak nem is én szenvedtem es megcsak nem is az én terhem oviba suliba járatni meg fizetni. De ha szülnék már lennének testvérei is meg minden. Es nem egy antiszoc csóri gyerekem lenne, hanem normalis családunk lenne.
Es kevesebb az esélye hogy otthagynának gyerekkel egyedul es csinálnak máshova másikat mi meg le vagyunk sz.rva.
Mivel nekem egy rokonom sincs es baromi kemény az élet én fontosnak tartom a széles kiterjedt családi rokoni rendszert.
Ha lenne gyerekes párom a gyerekemnek már lennének testvérei is és 3 szülővel már bőven konnyebb egy családot fenttartani mint 2 vel pláne ha lelép a másik es egyedul fenntartani végképp halál.
Van amikor egyszerűen így alakul. Nekem nem volt gyerekem és olyan párom lett, akinek igen és ő is nevelte 3 éves korától. Sose volt gondom se a lányával, se az exével. Lett közös gyerek is 4,5 év múlva. Aztán az anyja (páromé) költözött a közelbe és akkor lettek gondok. Aztán gyerekkel léptem és még a nagylánya is velem maradt. Azóta eltelt 10 év, a nagylány külön él, mai napig nagyon jó a kapcsolatunk. Egyik lányát se látta kb 8 éve (sose gondoltam volna róla).
Aztán lett egy párom akinek nem volt gyereke, teljesen jól kijöttek lányommal, 6 évig váltunk együtt, tudta hogy több gyereket nem akarok (ő meghalt). Most van pár hónapos kapcsolatom rá 2 évre, neki sincs gyereke.
Néha egyszerűen így alakul.
Nem mindegy ki milyen, milyen az élete és a körülménye.
Én neten sose ismerkedtem.
N 32
4 vagyok.
Ezt a legfontosabb dolgot meg sose értettem. Mindent össze lehet egyeztetni.
Nekem lányom, párom, anyám, papam, barátaim, kutyám, munkám, hobbiim ugyan olyan fontosak.
Ha nyaralok és anyám kerülne pl kórházba ugyan úgy mennék haza és párom is.
4/5 vagyok.
Én pl így gyerekkel se jönnék össze olyannal akinek egynél több gyereke van (ha csak nem nagykorú) vagy kisebb mint lányom (nem pár honap a lényeg). A másik nálunk anyám és nővére pl viszik lányom és ha a pasinak a gyerek minden hétvégén jön, akkor sose vagyunk ketten.
Nyaralás is. Mentünk ketten is és lányommal is minden nyáron. Amikor ketten akkor anyámékkal volt nyaralni.
Nem jövök össze ilyennel. De sokan vannak akik igen. Van akit nem zavar, akar még gyereket és a párja (akinek van már) is akar, akkor okés a dolog.
Sokaknak nem lehet gyereke, így legalább megélheti az anyaságot/apaságot.
Van akinek csak ilyen ember "jut", nincs más lehetősége és úgy gondolja a gyerekes anyuka/apuka is jobb mint egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!