Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ember miért nem csalja meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember miért nem csalja meg a párját?

Figyelt kérdés
Adott egy hosszú (+10 év) kapcsolat, azok (már akik) akik nem csalják meg a párjukat, szerinted miért nem teszik?
ma 06:45
A kérdező szavazást indított:
Mert egyszerűen nincs kivel.
Semmilyen szinten nem hiányzik neki a szexualitás (a párjával is nyűg).
Mert van "gerince".
25 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%

Nem tudom. De én is ismerek pasikat akik szinte irtóznak is más nőktől, meg taszitja őket bárki.

Mikozben gyerekes anyákkal vannak(nem tőlük a gyerek), nem bocsátkoznak flörtbe se, szinte tartják mindenkivel a 3 lépést.

Gőzöm nincs hogy lehet pasikat ennyire irányitani de jó lenne a trükkje.

ma 06:47
 2/18 anonim ***** válasza:
74%

Én 14 éve vagyok a férjemmel. Van két kisgyerekünk.

De minek csalnám meg?

Szeretjük egymást, vele akarom leelni az életem, babla, most azért, mert biztos jó egyet dugni Brad Pittel, nem akarom felrúgni a férjemmel közös életem.

Nem vágyok jobban idegenekkel szexelni, mint vele élni, érted. Gondolom azok csalják meg a pàrjukat, akik már annyira nem szeretik a másikat, hogy mindegy nekik, ha kiderül vagy olyan naivak, hogy azt hiszik, nem derülhet ki véletlenül sem

ma 06:52
 3/18 anonim ***** válasza:
16%
Pasik inkább a kérdés csak. Mert azok simán ugrálnak gyerek mellett is, a nők nem.
ma 07:03
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Miért törvényszerű, hogy 10 év után legyen valami hiányosság a kapcsolatban?
ma 07:09
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Van aki nem tud ellenállni egy fiatalabb nőnek, vagy egy jó pasinak, és vágyik valami újra. De ugye a legnagyobb gond az ha elhidegül a kapcsolat, vagy az egyik fél úgy dönt, hogy nem akar szexet.

Ez utóbbi esetén meg azért magára vessen az aki így dönt, mert miért várja el, hogy a párja ezt szó nélkül elfogadja, és a hátra lévő életére, cölibátust fogadjon? Persze a nyílt kapcsolatba meg nem hajlandóak belemenni.

Viszont ha a házasélet rendben van, mint lelki mint testi oldalról, akkor csak egy kaland kedvéért nem érdemes ezt felrúgni, mert nem feltétlenül nyújt többet másikkal egy menet.

ma 07:20
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
En pl azert, mert nem igenylem.
ma 07:56
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Miért NEM csalja meg a párját az ember? Ez lenne az alap szerintem! A megcsalás a leggusztustalanabb dolog a világon, aki megteszi, annak nincs visszaút és bármi egyéb undormány dologra is képes lesz.

Ha nem jó a kapcsolatod, valami hiányzik, akkor az elős dolog, hogy megpróbálod megoldani. A második, ha az első nem jön össze, hogy tisztességesen kilpész belőle és lezárod. Igen, ez azzal jár, hogy vállalod a következményeket!

A megcsalás a gyenge, gerinctelen, ösztönlény emberek jellemzője.

ma 08:22
 8/18 anonim ***** válasza:
40%

Rengeteg férfi csalja a feleségét, csak jól titkolják!

Pl a prostik legtöbb kuncsaftja is házas.

ma 08:32
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert jo valasztas. Az elveink kozosek. Veszekedes nem lesz. Megvan a vonzodas is. Neki meg a telefonom nyitokodjat is megadom. 24 h elo lokacioval.ha azt akarja.
ma 08:35
 10/18 A kérdező kommentje:

Na hát nagyjából egyedül vagyok vele.

Szerintem hol nincs megcsalás az kb 45-45 % arányban azért történik mert egyszerűen nincs kivel ezt megtenni illetve nincs szexuális vágya az illetőnek úgy általában.

A maradék 10% marad a "gerinces".

ma 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!