Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember miért nem csalja meg a párját?
Nem tudom. De én is ismerek pasikat akik szinte irtóznak is más nőktől, meg taszitja őket bárki.
Mikozben gyerekes anyákkal vannak(nem tőlük a gyerek), nem bocsátkoznak flörtbe se, szinte tartják mindenkivel a 3 lépést.
Gőzöm nincs hogy lehet pasikat ennyire irányitani de jó lenne a trükkje.
Én 14 éve vagyok a férjemmel. Van két kisgyerekünk.
De minek csalnám meg?
Szeretjük egymást, vele akarom leelni az életem, babla, most azért, mert biztos jó egyet dugni Brad Pittel, nem akarom felrúgni a férjemmel közös életem.
Nem vágyok jobban idegenekkel szexelni, mint vele élni, érted. Gondolom azok csalják meg a pàrjukat, akik már annyira nem szeretik a másikat, hogy mindegy nekik, ha kiderül vagy olyan naivak, hogy azt hiszik, nem derülhet ki véletlenül sem
Van aki nem tud ellenállni egy fiatalabb nőnek, vagy egy jó pasinak, és vágyik valami újra. De ugye a legnagyobb gond az ha elhidegül a kapcsolat, vagy az egyik fél úgy dönt, hogy nem akar szexet.
Ez utóbbi esetén meg azért magára vessen az aki így dönt, mert miért várja el, hogy a párja ezt szó nélkül elfogadja, és a hátra lévő életére, cölibátust fogadjon? Persze a nyílt kapcsolatba meg nem hajlandóak belemenni.
Viszont ha a házasélet rendben van, mint lelki mint testi oldalról, akkor csak egy kaland kedvéért nem érdemes ezt felrúgni, mert nem feltétlenül nyújt többet másikkal egy menet.
Miért NEM csalja meg a párját az ember? Ez lenne az alap szerintem! A megcsalás a leggusztustalanabb dolog a világon, aki megteszi, annak nincs visszaút és bármi egyéb undormány dologra is képes lesz.
Ha nem jó a kapcsolatod, valami hiányzik, akkor az elős dolog, hogy megpróbálod megoldani. A második, ha az első nem jön össze, hogy tisztességesen kilpész belőle és lezárod. Igen, ez azzal jár, hogy vállalod a következményeket!
A megcsalás a gyenge, gerinctelen, ösztönlény emberek jellemzője.
Rengeteg férfi csalja a feleségét, csak jól titkolják!
Pl a prostik legtöbb kuncsaftja is házas.
Na hát nagyjából egyedül vagyok vele.
Szerintem hol nincs megcsalás az kb 45-45 % arányban azért történik mert egyszerűen nincs kivel ezt megtenni illetve nincs szexuális vágya az illetőnek úgy általában.
A maradék 10% marad a "gerinces".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!