Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően alacsonyabb érzelmi intelligenciával rendelkezik az aki meg csalja a párját?
Tényleg annyira rossz ember az aki meg csalja a párját?
Mert ettől függetlenül, segít mindenkinek aki rá szorul.
A barátai teljes mértékben számíthatnak.
Nem képes elmenni egy földön fekvő (látszik, hogy részeg) ember mellett, hogy ne kérdezzze meg hogy jól van e és tud e valamit segíteni.
Állatvédő meg sok ilyen jellegű dolog van.
Ezek ellenére is rossz ember lenne?
Nem rossz ember. Csak erkölcsileg nem helyes amit tesz. Elítélni sem kell. Senki nem tudja mit hoz a holnap. Véleményem nekem is van. De nem ítélkezek aszerint.
Aki olyat mond, hogy pusztuljon a féreg... Akkor is ezt fogja mondani, ha a fia, lánya lesz a csalfa?
És tényleg:
Azon felül hogy a párom mint megcsaló kb 3 hónapig játszmázott,az arcomba hazudott, házasságában mással kefélt amig le nem bukott és ki nem vágtam ezen felül minden helytálló amit írsz:
Mert ettől függetlenül, segít mindenkinek aki rá szorul.
A barátai teljes mértékben számíthatnak.
Nem képes elmenni egy földön fekvő (látszik, hogy részeg) ember mellett, hogy ne kérdezzze meg hogy jól van e és tud e valamit segíteni.
Állatvédő meg sok ilyen jellegű dolog van.
Ilyet konkrétan hogy rossz ember nem mondtam neki..minden máson felül :)
Attol függ. Ha tapasztalatlan fiatalokrol van szo akik még önmagukat keresik meg összevissza dobàljàk a parjukat még okes.
De ahol mar hozott vki egy döntest es pl gyereket nevel, en nem tudom hogy nez pl a gyereke szemébe. Vagy milyen erzes lenne neki ha az apja a hetvegi cirkusz meg ugralovar helyett epp massal k.fel stb. Azert ott mar sulya is van mert valoban embereket csal tesz tönkre olyanokat akiknek ö sokat jelent es akiknek igeretet tett.
Az ilyen tipusu jah nem EQ bajnok.
Fent a video is egy drogos is hasonlot csinalt börtönben is volt meg is halt es visszajött a klinikai halalbol akkor döbbenve rà mekkora marha. De kellettek a kocsik milliok meg a nök es otthagyni a szeretteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!