Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiraktam egy képet egy postalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiraktam egy képet egy postaládáról Facebook-ra amivel a barátommal való összeköltözésem akartam “kifejezni”, és az exem hozzászólt, hogy beleszarhatok a ládába? Letiltottam, mást még tehetek?

Figyelt kérdés

Majdnem több nevetős reakciót kapott a kommentre, mint amennyit mi kaptunk a képünkre.

A barátom ráírt egyébként Facebook-on, hogy állítsa le magát, de elkezdte bullyingolni a barátomat, hogy milyen dagadt, meg milyen gáz, hogy lóg a csöcse.

+ dagadt emberekről küldött neki képet, hogy na ennél is kövérebb vagy, és melltartós képeket, hogy na ez jó lenne-e a mellére vagy nem, meg edzőtermeket linkelt neki napokig, ameddig le nem lett tiltva ott is.

okt. 27. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A pasija szólt be neki. Egyik kutya, másik eb.
okt. 27. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon beteg állat az exed 😃😃

Egy filmben ez krvavicces lenne

okt. 27. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gáz az is hogy a jelenlegi barátod még leállt vele vitatkozni privátban. Aztán meg sírt hogy csúnyát írt neki a volt pasid. Miért kell foglalkozni ilyesmivel? Ezzel pont el is érte amit akart.

28N

okt. 27. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:

kitettem fészbukra...

nevetős fejeket számoltam...

Hány évesek vagytok, 10?

okt. 28. 17:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!