Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiraktam egy képet egy postalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiraktam egy képet egy postaládáról Facebook-ra amivel a barátommal való összeköltözésem akartam “kifejezni”, és az exem hozzászólt, hogy beleszarhatok a ládába? Letiltottam, mást még tehetek?

Figyelt kérdés

Majdnem több nevetős reakciót kapott a kommentre, mint amennyit mi kaptunk a képünkre.

A barátom ráírt egyébként Facebook-on, hogy állítsa le magát, de elkezdte bullyingolni a barátomat, hogy milyen dagadt, meg milyen gáz, hogy lóg a csöcse.

+ dagadt emberekről küldött neki képet, hogy na ennél is kövérebb vagy, és melltartós képeket, hogy na ez jó lenne-e a mellére vagy nem, meg edzőtermeket linkelt neki napokig, ameddig le nem lett tiltva ott is.

okt. 27. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis társaság 😂
okt. 27. 15:19
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Most a beszólás bosszant jobban, vagy az, hogy több lájkot kapott mint ti?
okt. 27. 15:24
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Ezért nem kell a Facebookon élni😉😃 Te adtál nekik lehetőséget hogy fogást találjanak rajtad.
okt. 27. 15:29
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

A letiltás helyes, ráírni nem kellett volna a barátodnak, mert pont a hergelés a célja. A kommentet viszont el tudod távolítani, ha még nem tetted meg. A nevetős reakciók undorítóak, ha van köztük ismerős, még gázabb, de én tök vadidegenként is szánalmasan prolinak tartok ilyen kijelentést.

2: Szerintem azért említette meg, mert nagyon szomorú, ha egy ilyen suttyóság több figyelmet kap, mint maga az eredeti poszt.

3: Az áldozathibáztatás tipikus példája a kommented…

okt. 27. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi mást tehetnél a letiltáson kívül? Feljelented? Nőlj fel éd ne mutogasd a magánéletedet a külvilágnak. Mindenki leszarja, hogy összeköltöztök, ez csak neked nagy ügy. Meg az exednek.
okt. 27. 16:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Az is zavar, hogy ledagattozta a jelenlegi párom, Ő is tudja, hogy jelenleg nincs jó formában, de már tesz ellene…
okt. 27. 16:16
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez van, ha a kirakatnak éltek. Mi nem tesszük ki magunkat felesleges támadásoknak.
okt. 27. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:
34%
#7 vigyazz mert te is áldozathibáztatónak leszel titulálva😅
okt. 27. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:
17%
#8 Engem nem izgat. Lehet érzékenykedni, ahogy a mai világban szokás, de nagyon sokszor van igazság az áldozathibáztatásban. Anélkül is történnek kellemetlen események, ha az ember nem teszi ki magát felesleges támadási felületnek. Miért emelném sokszorosára a kockázatot? Hogy utána jöhessek sírni? Számomra nincs értelme.
okt. 27. 16:40
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Úr isten mi ez a tini kapcsolatok? Minő borzalom hogy az exed egy tapló. Amúgy meg ki a frászt érdekel hogy összeköltöztetek? Lehetőséget adtál beszólni neki tudjál rá. Beszólt a pasidnak? Tedd túl magad rajta ha már a felnőtt kategóriába írtál...
okt. 27. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!