Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a páromnak ?
Tegnap dolgoztam, holnap dolgozni fogok ma vagyok itthon. Családi házban lakunk. Csinálja ma szigetelő munkát van egy ismerős aki segít neki.
Én betegen dolgozok dolgoztam nem szeretnék táppénzre menni. Próbálom a szadnapjaimon viszonylag ki kúrálni magam.
A párom szerint ennek nincs értelme hogy dolgozok és utána egyet nem és csak pihenek, mert az itthoni dolgaimat nem tudom meg ( őket kiszolgálni)csinálni hogy mért nem megyek táppénzre
Amúgy abban igaza van, hogy jobb lenne pár nap táppénz. Ha nem ezen múlik a megélhetésetek, meg az, hogy kirúgnak-e, akkor menj el a dokihoz és kúráld ki magad! (Ne járj úgy, mint a kollégám, aki két napot volt tàppénzen, aztán két héttel később megint kettőt, pedig a beleit kiköhögte. Következő héten kórház, ott van harmadik hete, mi meg 62 helyett 28-an vagyunk, többi táppénzen, és a maradék is köhög. Köszönjük!)
Viszont: az otthoni dolgokból azt csináld meg, ami halaszthatatlan. Pihend ki magad, igyál sokat, szedd a gyógyszereket, és aludj, amikor teheted! Párodnak meg a havernak vigyél egy-egy pohár üdítőt, főzz valamit gyorsan, pl paprikás krumplit, stb, de a süteményt felejtse el. Vegyél valamit inkább.
Nyilvan rohannék táppénzre hogy legyen időm pitét sütni az edesszaju szerelmemnek
Normalis vagy amúgy?
Azért menj tp-re, hogy kiszolgáld őket, ne azért, hogy könnyebben gyógyulj?
Mi a kérdés? Küldd el a büdös P....a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!