Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a páromnak ?

Figyelt kérdés

Tegnap dolgoztam, holnap dolgozni fogok ma vagyok itthon. Családi házban lakunk. Csinálja ma szigetelő munkát van egy ismerős aki segít neki.

Én betegen dolgozok dolgoztam nem szeretnék táppénzre menni. Próbálom a szadnapjaimon viszonylag ki kúrálni magam.

A párom szerint ennek nincs értelme hogy dolgozok és utána egyet nem és csak pihenek, mert az itthoni dolgaimat nem tudom meg ( őket kiszolgálni)csinálni hogy mért nem megyek táppénzre

okt. 27. 14:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy abban igaza van, hogy jobb lenne pár nap táppénz. Ha nem ezen múlik a megélhetésetek, meg az, hogy kirúgnak-e, akkor menj el a dokihoz és kúráld ki magad! (Ne járj úgy, mint a kollégám, aki két napot volt tàppénzen, aztán két héttel később megint kettőt, pedig a beleit kiköhögte. Következő héten kórház, ott van harmadik hete, mi meg 62 helyett 28-an vagyunk, többi táppénzen, és a maradék is köhög. Köszönjük!)

Viszont: az otthoni dolgokból azt csináld meg, ami halaszthatatlan. Pihend ki magad, igyál sokat, szedd a gyógyszereket, és aludj, amikor teheted! Párodnak meg a havernak vigyél egy-egy pohár üdítőt, főzz valamit gyorsan, pl paprikás krumplit, stb, de a süteményt felejtse el. Vegyél valamit inkább.

okt. 27. 16:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvan rohannék táppénzre hogy legyen időm pitét sütni az edesszaju szerelmemnek

Normalis vagy amúgy?

okt. 28. 05:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért menj tp-re, hogy kiszolgáld őket, ne azért, hogy könnyebben gyógyulj?

Mi a kérdés? Küldd el a büdös P....a

okt. 28. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Piti kérdés, már bocsánat! Mindenkinek tudnia kell magáról, hogy mennyire beteg és mennyire tudja vállalni a helyzetet.
okt. 28. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!