Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak igaza van?
Figyelt kérdés
van egy párom 4 éve, nem élünk együtt még. idén akartunk össze költözni de egyre nehezebb vele és régen járt pszichologushoz a problémái miatt, már most nem kereste fel, mert őgy gondolta mióta engem ismer nincs rá szükége. viszont egyre mehezebb vele, és ultimátumot adtam neki, hogy csak akkor fogok vele összeköltözni, ha elmegy újra és rendbe rakja az agyát. történt egy olyan hogy a házát elveszítette a testvére miatt, ezért muszájból vissza kellett költöznie a szüleihez. 51 éves és 380at keres. 1 hitele van és egy gyerek után fizet gyerektartást. a pszichologust felkereste, de azzal is össze veszett, mert azt tanácsolta neki a doki, hogy költözzön el. de ő nem akar, pedig a vissza költözés váltotta ki nála ezt a "depressziót" újra. azt mondja, nem fog elköltözni, mert egy albérlet nagyon drága. szerintem meg egy 1 szoba konyhát simán ki tudna venni, csak ahogy elnzem, egyre jobban képtelen egyedül maradni. én nem tudom "megmenteni". egyedülállú anyaként nem vállalhatom be, hogy őt is "helyre rázzam", miközben én is küzdök a minden napokkal és a gyerekek nevelésével. ezt mondtam én is neki, hogy költözzön el. de nem akar róla hallani. tényleg jogosan "védekezik", hogy ott a ház, miért menjen akkor albérletbe?2023. aug. 14. 15:08
1/6 anonim válasza:
Nincs, neked van, dobd ki, a gyerekeddel foglalkozz, ne mentális esettel, mit akarsz, hogy neked, vagy nektek essen?
2/6 anonim válasza:
Sajnos a mai gazdasági helyzetben azt kell mondja, igaza van. Nem keres sokat, ebből még hitel és gyerektartás is van, nem sok pénze maradna, ha még albérletet is fizetne, konkrétan semmi. Nem kell megmentened, ha nem megy, ne erőltesd a kapcsolatot, egyedülálló anyaként inkább ne vegyél még egy ilyet is a nyakadba.
3/6 anonim válasza:
380-ból, ha még gyerektartást is fizetnie kell, valóban nem nagyon telik albérletre. Hogyhogy nem költözik hozzád, ha már 4 éve vagytok együtt?
4/6 anonim válasza:
Olyan szempontból igaza van, hogy ha albérletbe menne, akkor kb csak nyomorogna. De ettől még részedről is érthető, ha nem akarod az ő gondjait a nyakadba venni.
5/6 A kérdező kommentje:
3as azért mert a munka miatt idáig nem volt rá lehetőség. most meg már az utobbi hónapokban én nem akartam mert el szívta az összes energiám. 1 éve könyörgök neki, hogy menjen vissza orvoshoz. most mikor rezzzeg a léc alattunk mint pár, most vette fel megint vele a kapcsolatot :/
2023. aug. 14. 15:14
6/6 anonim válasza:
Ennek szakítás lesz a vége, ne húzd az időt jobb túl lenni rajta gyorsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!