Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van, vagy nincs a páromnak?
A saját lakásomban élünk együtt a párommal (ő költözött hozzám).
Nekem már eleve volt egy kutyusom, aki már 7 éves, mellé hoztunk tavaly Mikuláskor egy cicát is.
Én mindenképpen szeretnék a cicánk mellé még 1 vagy 2 cicát, párom viszont hallani sem akar róla, mivel nem akarja hallgatni, hogy majd hogy harcolnak egymással....
Emiatt nagyon el vagyok keseredve, hogy a saját lakásomba vezényelni akar, hogy mi lehet, és mi nem....
Hát szar ügy.
Megadod a számàt, felhívjuk ?
Vagy elég ha azt írja mindenki , hogy neked van igazad, mert a te házad te szabályaid?
Mindkettőtöknek igazatok van.
Ezt nektek kell megbeszélnetek. Ilyen helyzetekből még nagyon sok lesz, ha ennyin elcsúszik a kapcsolat, akkor annyit is ér.
Ha ennyire fontosak neked az állatok dobd ki a barátod...
Te házad, de a kettőtök otthona!
Miért nálatok költöztetek össze, ha emiatt nem tekinted egyenrangú partnernek a társad?
Számomra az, hogy összeköltözöm a párommal, azt is jelenti, hogy attól függetlenül, hogy hol lakunk, a véleménye ugyanannyit számít, mint az enyém, hiszen ő is itt él.
Ez az “én házam, én szabályaim” nagyon elnyomó magatartás.
Kinek lenne rosszabb?
Neked ,mert nélkülözni kell egy plusz dögöt?
Vagy ő neki keserìtse meg a mindennapjait?
Neked kell engedni.
Én amúgy dobnàlak is azonnal. Nálam kibassza a biztosítékot ha azzal jönnek ,hogy az én lakásom az van amit én akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!