Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak igaza lehet?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs. Az történt hogy adott egy lány nevezzük sarinak. sari folyton a baratomon csungott, hívogatta minden este es mikozben beszélgettem a barátommal szimplán odajött es megolelte. Ketten talalkozgattak es ez engem zavart. Megkértem a barátomat hogy minimalizalja vele lévő kapcsolatát. Fel évig ment a huza vona hogy o egy jo barat nem akarja elvesziteni:) Aztan nekem van egy fiu ismerosom akivel nagyon ritkan beszelek, koszonoviszony van koztunk max. Mivel egy helyen dolgozunk. A barátom megsertodott es megtiltotta hogy beszeljek vele! 20L23Fjan. 8. 19:20
1/14 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Magadnak is megválaszoltad, hogy egy ,,nekem mindent lehet, neked semmit" beállítottságú tuskó, és még csak nem is tisztel. Szakítani kell vele, mert nem fog megváltozni.
2/14 anonim válasza:
Nincs. Egyrészt ő se zárta le a barátságát azzal a lánnyal, hiába kérted, másrészt meg teljesen más szituáció a kettő. Ők találkozgattak, ti meg csak munkatársak vagytok és néha köszönsz neki meg beszéltek kicsit. Ezen nincs mit tiltani és megsértődni. De a kettős mérce miatt még problémásabb.
3/14 anonim válasza:
Na ez az égbekiáltó kettős mérce. Ezt nem szabad annyiban hagynod, mert ha ezt benyeled később teljesen el fog nyomni. Ez már most eléggé vérlázító és egyenlőtlen helyzet, beszéljétek meg feltétlen. Ha neki lehet neked is, vagy akkor egyikőtöknek se. De így szét fog borulni minden idővel, vagy te fogsz kikészülni ha ez az irány marad.
4/14 anonim válasza:
Hát már ne is haragudj, de én biztos bedobozolnám a cuccait Sárinak címezve, hogy viheti mindenestül együtt a pasit. Akit vinni lehet azt vigyék is. Én nem tolerálnám. De ez én vagyok. Kinek mi a határ.
5/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! igazatok van, csak egykis megerositesre volt szuksegem
jan. 8. 19:36
6/14 anonim válasza:
Kérdező Sárika a szeretője és magából indul ki a párod. Megcsalt és azt nem szeretné, hogy te csald meg. De még hogyha nem is hűtlen hozzád fizikailag, érzelmi szinten szét vagy csalva. Nem érzi magát nyeregben, egyáltalán nem tisztel, szeretné nagyon, hogy ő irányítsa az életed.
7/14 anonim válasza:
Teljesen jogos, hogy nem tetszik a helyzet. Sajnos téged csak hülyítenek, jobbat érdemelnél. Időpazarlás a pasi.
8/14 anonim válasza:
"Fel évig ment a huza vona hogy o egy jo barat nem akarja elvesziteni"
Nem tilthat meg neked semmit.
Ne vesztegess rá több időt: Barátod? Párod? Ki ő neked??
9/14 anonim válasza:
Ne már, te ezt fél éve tűröd?? Kapj magadra némi önbecsülést és rúgd ki páros lábbal. Sári tartsa meg nyugodtan, összeillenek.
10/14 anonim válasza:
Szóval te tényleg elnézted neki, ahogy Sárival viselkednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!