Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak igaza lehet?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs. Az történt hogy adott egy lány nevezzük sarinak. sari folyton a baratomon csungott, hívogatta minden este es mikozben beszélgettem a barátommal szimplán odajött es megolelte. Ketten talalkozgattak es ez engem zavart. Megkértem a barátomat hogy minimalizalja vele lévő kapcsolatát. Fel évig ment a huza vona hogy o egy jo barat nem akarja elvesziteni:) Aztan nekem van egy fiu ismerosom akivel nagyon ritkan beszelek, koszonoviszony van koztunk max. Mivel egy helyen dolgozunk. A barátom megsertodott es megtiltotta hogy beszeljek vele! 20L23Fjan. 8. 19:20
11/14 anonim válasza:
Már miért is lenne ez baj? Igaza van a nő ha már van kanja annak ne legyenek kan barátai nem az iskolába vagyunk már meg ilyenek, a nő legyen távol minden factól és kész. A ferfinek meg lehet lány barátja mivel neked gondolom semmit nem tud elmondani mert valószínűleg opyan fajta vagy aki gúnyolná esetleg mindig besértődne rajta.
12/14 anonim válasza:
11: Ez így nem igaz. Van egy lány, osztálytársam volt, 1 év múlva lelépett, összejött egy pacákkal, már a kapcsolata alatt utólag talált meg engem a neten, azóta barátok vagyunk, ők közben 14 éven át együtt voltak.
13/14 A kérdező kommentje:
11 XDDDDDDD
jan. 10. 05:27
14/14 anonim válasza:
Megtiltotta - na, ebben a pillanatban dobnám ki, bármit próblna megtiltani nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!