Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a páromnak ?
Figyelt kérdés
Tegnap dolgoztam, holnap dolgozni fogok ma vagyok itthon. Családi házban lakunk. Csinálja ma szigetelő munkát van egy ismerős aki segít neki.
Én betegen dolgozok dolgoztam nem szeretnék táppénzre menni. Próbálom a szadnapjaimon viszonylag ki kúrálni magam.
A párom szerint ennek nincs értelme hogy dolgozok és utána egyet nem és csak pihenek, mert az itthoni dolgaimat nem tudom meg ( őket kiszolgálni)csinálni hogy mért nem megyek táppénzre
okt. 27. 14:20
1/14 anonim válasza:
Igaza van. Táppénzre kellene menned ha beteg vagy, mert így hetekig nem fogsz meggyógyulni normálisan. Pihenned kéne amíg otthon gyógyulsz, a férjednek meg nem szigetelni kéne most hanem a háztartásban segíteni. Majd szigetel ha már jól vagy, tudsz dolgozni menni és a ház körüli szokásos feladatok sem okoznak gondot.
2/14 anonim válasza:
igaza van. szabadság pihenésre van, a táppénz meg a betegség kifekvésére.
3/14 A kérdező kommentje:
De ő nem azért gondolta hogy táppénzre menjek hogy pihenjek hanem hogy őket kiszolgáljam meg süssek neki mert édes szájú
okt. 27. 14:28
4/14 anonim válasza:
Akkor meg mondd meg neki, hogy bemész dolgozni, hogy kipihend magad, ő meg ugrálja körbe a haverját. Otthon van, ráér. Ugye?
5/14 anonim válasza:
Egy párom nem volt még aki beleszolt volna abba mjkor dolgozok mikor nem, forditva se akinek én meg mondtam volna.
6/14 anonim válasza:
Annak tényleg nincs értelme, hogy egy napot pihensz, sokkal jobban nem leszel, bent meg megfertőzöl mindenkit. De ettől függetlenül egy tuskó a párod, szuper, hogy megcsinálja a kinti dolgokat, de ne legyen már akkora kisgyerek, hogy nem tud emellett elmosogatni meg vinni neked egy teát vagy valami, amíg te pihensz. Ha édességet akar, akkor meg menjen el és vegyen magának egy csomag Oreot.
7/14 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy beteg, mert ezt ugye nem tudjuk. Amúgy meg beszéljétek meg, hogy ki mennyit tesz bele a háztartásba, sütésbe, stb., mert ugye az sem egyértelmű ebből a pár sorból, nem kell rögtön elhinnünk hogy mondjuk te 2x annyi munkát végzel, mint ő. Ha ő végez többet, jogos, hogy szeretné ezt jobban arányaiba tenni, ha nem, akkor meg beszéljétek már meg, hogy kinek mi az igénye és jussatok kompromisszumra.
8/14 anonim válasza:
Ezért nem kell nekem párkapcsolat, dugni így is tudok bármikor.
9/14 A kérdező kommentje:
A párom többet dolgozik de annyira hogy nem egészséges. Hétfőtől vasárnapig mindennap vagy itthon vagy valahol ahol pénzt keres
okt. 27. 15:36
10/14 anonim válasza:
9, rendben, ettől függetlenül megbeszélheted vele, hogy nálad hol van a saját határod, mit szeretnél még megtenni, és mi sok már neked. Nem mindenkinek ugyanazok az elvei, működési módja. Csak legyen kimondva, hogy értse mindkét fél. Szóval alapjáraton szerintem nem kell, hogy ebből akkora feszkó legyen, csak ne a perlekedésen akadjatok el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!