Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem 2 éve lebénult, már előtte is el voltunk hidegülve,de most mindennél rosszabb a helyzet?
#13 +1 egyetértek
De a gyerekeid nem látják, hogy szenvedsz? És hogy ez így ilyen formában nem élet? Szerintem nem érdemes sokat várnod egyik lassan 18 neki most kezdődik az élet, másik sem olyan kicsi már. Én azt mondom ülj le velük beszélni vagy külön külön, hogy ne érje őket váratlan csapásként, nyugodtan beszélj arról, hogy már rég nem működik köztetek és magányos vagy, nem tudod mi tevő legyél. Illetve emeld ki, hogy itt nem a baleset miatt lépnél, ez már többről szól. Biztosan elsőre nem fognak jól reagálni, de előbb utóbb megfogják érteni idővel. De bárhogyan is nézzük még csak a 40 es éveidben jársz, benne vagy egy olyan házasságban, ahol rég nem kapsz már szeretetet. Ez rosszabb az egyedülléttől is. Muszáj lesz magad előtérbe helyezned. Illetve amennyire tudsz próbálj meg eljárni itthonról kirándulás, valami hobbi, sport, barátnők ha van, nyugodtan nyiss emberek felé. Nem tudom abszolút nincs segítséged? Egy pár órás ápolót nem tudtok felvenni esetleg?
eleg nagyok a gyerekek h megértsék h boldogtalan vagy és nem tudsz már együtt élni vele.
anyos apos nem tud kiforgatni semmiből sem
szal kezdj új életet és nem legyern lelkifurdalásod
3
Csak hogy itt a probléma már előtte történt, mert válni készült a kérdező, még mielőtt a baleset történt.
Itt a válaszolók 90 százaléka analfabéta????
Már a baleset ELŐTT (!!!) el volt b...szódva a kapcsolat, szeretet már egyikük részéről sem volt, és a kérdező már akkor válni akart. Erre jött a baleset.
Teljesen más, mint ha egy boldog házasságba b...szott volna bele a fene.
"Szóval én akkor terveztem a válást, gyűjtögettem mert ha én lépek le kisemmiztek volna..(férjem anyja apja)"
Na azok sem lehetnek egy jellembajnokok. Az főleg ne érdekeljen, hogy ők mit dumálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!