Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem 2 éve lebénult, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem 2 éve lebénult, már előtte is el voltunk hidegülve,de most mindennél rosszabb a helyzet?

Figyelt kérdés
Szóval én akkor terveztem a válást, gyűjtögettem mert ha én lépek le kisemmiztek volna..(férjem anyja apja) aztán bumm motorbaleset és lebénult 1 év azzal telt hogy emésztettük a helyzetet, gyerekek egész jól viselték, próbált mindenki segíteni, de most olyan a helyzet hogy úgy érzem én csak egy szolga vagyok, mindent egyedül kell megoldanom. Nem beszélhetek senkivel mert az a vége hogy én érzéketlen és önző ember vagyok. 45 évesek vagyunk. Túl fiatal az egész életen át ne legyen szex, olyan lett q férjem mint egy 80 éves, én persze sokkal szerencsésebb vagyok tudom mert tudok járni. A hálószobából kórterem lett, én egy kis ágyon alszok egy kis szobában ami inkább szekrényekből áll.(lomos szoba)tudom nem lenne szabad magam sajnálnom,és mindig a gyerekekre gondolok, de annyira egyedül vagyok,nincs csók, érintés, előtte se volt ezért is akartam elválni, de most nem hagyhatom itt, a gyerekek elfordulnának tőlem (kamaszok 13 és 17). Úgy érzem néha nincs semmi remény egy boldog életre..

okt. 24. 22:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
55%

#13 +1 egyetértek

De a gyerekeid nem látják, hogy szenvedsz? És hogy ez így ilyen formában nem élet? Szerintem nem érdemes sokat várnod egyik lassan 18 neki most kezdődik az élet, másik sem olyan kicsi már. Én azt mondom ülj le velük beszélni vagy külön külön, hogy ne érje őket váratlan csapásként, nyugodtan beszélj arról, hogy már rég nem működik köztetek és magányos vagy, nem tudod mi tevő legyél. Illetve emeld ki, hogy itt nem a baleset miatt lépnél, ez már többről szól. Biztosan elsőre nem fognak jól reagálni, de előbb utóbb megfogják érteni idővel. De bárhogyan is nézzük még csak a 40 es éveidben jársz, benne vagy egy olyan házasságban, ahol rég nem kapsz már szeretetet. Ez rosszabb az egyedülléttől is. Muszáj lesz magad előtérbe helyezned. Illetve amennyire tudsz próbálj meg eljárni itthonról kirándulás, valami hobbi, sport, barátnők ha van, nyugodtan nyiss emberek felé. Nem tudom abszolút nincs segítséged? Egy pár órás ápolót nem tudtok felvenni esetleg?

okt. 25. 10:12
 22/28 anonim ***** válasza:
71%

eleg nagyok a gyerekek h megértsék h boldogtalan vagy és nem tudsz már együtt élni vele.

anyos apos nem tud kiforgatni semmiből sem

szal kezdj új életet és nem legyern lelkifurdalásod

okt. 25. 10:55
 23/28 anonim ***** válasza:

3

Csak hogy itt a probléma már előtte történt, mert válni készült a kérdező, még mielőtt a baleset történt.

okt. 25. 13:43
 24/28 anonim ***** válasza:

Itt a válaszolók 90 százaléka analfabéta????

Már a baleset ELŐTT (!!!) el volt b...szódva a kapcsolat, szeretet már egyikük részéről sem volt, és a kérdező már akkor válni akart. Erre jött a baleset.

Teljesen más, mint ha egy boldog házasságba b...szott volna bele a fene.

okt. 25. 13:47
 25/28 anonim ***** válasza:

"Szóval én akkor terveztem a válást, gyűjtögettem mert ha én lépek le kisemmiztek volna..(férjem anyja apja)"

Na azok sem lehetnek egy jellembajnokok. Az főleg ne érdekeljen, hogy ők mit dumálnak.

okt. 25. 13:51
 26/28 anonim ***** válasza:
Én lelépnék az tuti. Főleg hogy előtte már válni akartál. Egyébként nincs rá esély hogy felépüljön?
okt. 25. 14:02
 27/28 A kérdező kommentje:
Lassan 2,5 éve nincs javulás, egy darabig annyira bíztam hogy felépül de ennyi idővel a remény megfakult. Gyerekeknek igyekeztünk nem mutatni, de már 5 éve nem volt egy csók se közöttünk, igazából sokat veszekedtunk is, már sokkal hamarabb kellett volna lépjek, de olyan munkám csak pár éve lett ami mellett egyedul is bírom anyagilag, es a gyerekek nagyon apásak, nem jöttek volna velem,nekem ők a legfontosabbak mindig arra gondolok hogy nem számít ha boldogtalan vagyok, csak ők legyenek velem. De aztán meglátok egy velem egykorú párt akik csak fogják egymás kezét és a szívem megszakad annyira hiányzik egy férfi egy igazi társ az életembe. És igen nekem is volt hogy eszembe jutott a halál - futólag - kinek kell egy ilyen nő 2 gyerekkel aki ilyen háttérrel jön- senki nem akar egy ilyen gondot a nyakába venni.
okt. 29. 22:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Vagy tarts mellette szeretőt, ameddig nem mersz lelépni.
okt. 29. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!