Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen problémát takar, ha egy 45 éves nő egy 27 éves férfival kezd kapcsolatot?
A korkülönbség akkor gáz amikor a fiatalabbik fél még TÉNYLEG fiatal (20 sincs), nem pedig akkor, amikor alulról tapossa a 30 éves kort lol.
Pláne hogy a 45 sem 70 azért.
Tudom hogy sokaknak nagyon megrázó meg természetellenes meg mittudomen ha a nő az idősebb, de ez a kapcsolat teljesen normális.
A férfi vagy a nő oldaláról nézve?
Problémának nem biztos, hogy probléma, de az alábbi játszódhat le.
A nő részéről:
Benne van a korban, de még tele van fiatalos energiákkal. Egy fiatalabb férfival mindezt meg is tudja élni, míg a vele egykorú vagy idősebb férfi esetleg már lomhább, nem tud neki lendületet adni. A fiatal férfi képes új impulzusokkal még inkább előhozni belőle azt az erőt, ami benne van. Új tapasztalat ez neki, újdonság, frissesség, bolondság.
A férfi részéről:
Az idősebb nő, mivel nagyobb élettapasztalata van, megértően tud hozzá viszonyulni, nem követel tőle semmit, szabadságot biztosít neki és nem akar tőle gyereket. Nem akarja, hogy feleségül vegye. Elfogadja. Így a férfi meg tudja élni a nővel azt, amit a kortársaitól nem biztos, hogy meg tud kapni. Plusz a nő már ismeri a saját testét, ami valószínűleg még jó állapotban van, azaz a férfinak szuper szexuális élményei lehetnek a nővel. Vagyis nekik közösen, mert a férfi is nyilván tud a nőnek élményt adni. Lelki oldalát nézve szerintem a befogadás, elfogadás, nem csesztetés az, ami vonzó a férfinak.
Ezek nem feltétlenül problémák, csak olyan jelenségek, amik előidézhetik a két fél közötti kapcsolat vágyát. Hogy valóban igazi kapcsolattá válik vagy megmarad inkább szeretői kalandnak, az nem tudom mitől függ. Talán a bevállalástól, hogy mindezt fel bírják e vállalni a környezetük előtt.
Lehet 800 féle módon vesézni, meg elemezni, de minek ?
Élvezzék az életet és egymást és kész. Nekem is volt régen 28 éves koromban egy akkor 48é bnőm, 6,5 évig éltünk együtt. Nem az ásó kap nagyharang volt a fontos egyikünknek sem. Eszméletlenül szép időszakom volt. Szinte 0-24 ig érzékiség, erotika, szex stb volt a lényeg. Ja, és 177cm, 52kg szőkeség volt. Atomszép.
Nem mindenkinek a családalapítás az elsődleges szempont. Sokszor ez a gondolatokban a kiindulási alap. Ez hülyeség sztem.
Mindenki úgy él, ahogy jólesik.
Egy 45-50-es nőnek már nem a családalapítás a fontos. A 27 éves pasi meg bőven ráér még vele.
Tehát az életélvezet, nem csak a szex, bőven tud sok sok boldog évet adni mindkettőnek, főleg, ha eddig nem volt felhőtlenül boldog egyik sem.
Úgyhogy hajrá, sok boldogságot nekik.
15: "Akik szerint ezzel semmi probléma, azok nem látnak egy évnél messzebbre"
Azt se tudjuk, kik a kérdezett pár!
Mi lássunk helyettük az ő életükben 1 évnél messzebbre?
MMIVAAAN??! XD
Nem tudom, milyen közegben élsz, de akik családot alapítanak, azoknál sem jellemző, hogy 1-2 évnél tovább együtt lennének.
Nem is ismerek házaspárokat.
Az én szüleim is csak pár hónapot voltak együtt.
" "Akik szerint ezzel semmi probléma, azok nem látnak egy évnél messzebbre""
És nem az volt a kérdés, hogy EZZEL van-e probléma, hanem hogy a nőnek van-e valami mentális baja.
Semmi baja nincs a nőnek. Egyszerűen élvezi az egészet valszeg.
Lehet 20-onévesen megházasodott, gyerek, később hülyévé vált férj stb stb.k után jólérzi végre magát. Mi ezzel a baj ? Pont semmi. Legyen boldog, amíg jön és van a boldogsága. Senki nem tudja mi lesz 1-2 év múlva, neeem ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!