Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell mondanom a barátnőmnek,hogy van 1/2 lakásom edinburgben?
Az öcsém még jóval a brexit előtt kiköltözött edinburgbe, azóta is ott él.
A nagyszülők után az örökségből vásároltunk ott közösen egy hitelmentes lakást,ami ki van adva.1450 fontért
Elfelezve is nagyon jó pénzt hoz.
A lényeg ,hogy a barátnőm nem tudd arról a lakásról,a belőle készült befolyó pénzről,mert az én részem rögtön megy egy megtakarítási számlámra.
A barátnőmmel viszont itthon közösen bérlünk egy kis garzont pesten.
5 hónapja vagyunk együtt
2 hónapja élek vele, előtte 2 másik régi volt egyetemista szaktarsammal béreltem lakást közösen ( de ők se tudtak a fél lakásomról skóciában)
Érdemes erről most szólnom neki?
Lesz a helye a pénzednek, ne aggódj, befogja neked osztani. Érzelmi zsarolással úgyis rávesz. Vagy szakítotok.
Egyszerűbb csak simán nem megmondani. Honnan derülne ki?
14.
Az övé marad, de a bevétel az a párszáz Font hirtelen "elköltődik" majd. Mert "hát arra *az adott dologra* csak szükség volna, tudom, hogy van pénzed...", "te már nem is szeretsz engem" stb.
Ha az emberről tudják, hogy van pénze, mindenki azon lesz, hogy valahogy megszerezze vagy hasznot húzzon belőle. Jobb a pénzt titokban tartani. Nincs. Ennyi. Te tudod, hogy van, titokban, jól fog jönni vészhelyzetben.
Mert a kérdező nem férfi. Eljátssza a nőnek, hogy kevés pénze van és ha a nő megtudná, hogy amúgy van titokban havi olyan 300 ezer forint extra bevétele, akkor többet várna el tőle. És ezt a kérdező nem akarja, mert egy fukar férfiatlan megbízhatatlan patkány :D Bár a nőt se tudom sajnálni, ha ő beéri ennyivel, az a saját baja.
Nem kell tudnia róla. Jobb is, ha nem tud róla, ne dilemmázzon ezen.
Amúgy házasságba se számít bele, hiszen soha nem lesz közösen szerzett vagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!