Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell mondanom a barátnőmnek,hogy van 1/2 lakásom edinburgben?
Az öcsém még jóval a brexit előtt kiköltözött edinburgbe, azóta is ott él.
A nagyszülők után az örökségből vásároltunk ott közösen egy hitelmentes lakást,ami ki van adva.1450 fontért
Elfelezve is nagyon jó pénzt hoz.
A lényeg ,hogy a barátnőm nem tudd arról a lakásról,a belőle készült befolyó pénzről,mert az én részem rögtön megy egy megtakarítási számlámra.
A barátnőmmel viszont itthon közösen bérlünk egy kis garzont pesten.
5 hónapja vagyunk együtt
2 hónapja élek vele, előtte 2 másik régi volt egyetemista szaktarsammal béreltem lakást közösen ( de ők se tudtak a fél lakásomról skóciában)
Érdemes erről most szólnom neki?
De ez miért ekkora titok? Úgyis nálad marad a pénz, akkor miért nem lehet neki elmondani?
Ha a lakásban, amit béreltek, minden feleződik, akkor teljesen természetes, hogy a saját lakásodból befolyó összeget, amihez neki köze sincs, a saját számládra teszed félre.
Én igencsak meglepődnék, ha a párom ezt évek múltán közölné velem, mert ezzel azt sugallná, hogy marhára nem bízott meg bennem és nem tartott érdemesnek arra, hogy ezt elmondja.
Nem a zsidók fukarok, hanem a skótok.
Csak mondom.
Edinburgh jeligére.
"a kérdező sem egyenlő a barátnőjével, több pénze van nála, mégis ugyanannyit vár el"
Miért ne várhatna el ugyanannyit egy közös kiadásban, mint ami a saját megszerzett vagyona már azelőttről, hogy ismerné a párját? Nálunk is saját lakása volt a páromnak, amikor megismerkedtünk és teljesen evidens volt számomra, hogy ahhoz semmi közöm.
Mintha valamelyik közepesen gyenge Àlomgyàr regényt olvasnàm...
Egyébként ha nincs őszinteség, nem tudom, hogy vàrsz el dolgokat a màsiktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!